30 de juny 2006

EL RAMBO DEL DIA 30/06/06















Algú ens té enganyats. Madrit? Madriz??
Això no sembla Madriz ...
Clica per ampliar la imatge.

LA WEB DEL DIA 30/06/06


El gol de Zinedine Zidane, vist per Iker Casillas
Una web permet de veure els gols del Mundial des de totes les perspectives
La publicació electrònica danesa Dr.dk ha confeccionat una pàgina des d'on es poden veure tots els gols del Mundial de futbol d'Alemanya des de tots els punts de vista, incloent-hi els dels jugadors. Si, posem per cas, voleu veure el gol de Zidane des de qualsevol punt de vista, incloent-hi el del porter de la selecció espanyola Iker Casillas, heu d'entrar a la pàgina i seleccionar el partit entre Espanya i França (a baix, a la dreta).
Una vegada a dins, a la part de dalt hi ha els noms dels autors dels quatre gols del partit (David Villa, Franck Ribery, Patrick Viera i Zinedine Zidane). Seleccioneu Zidane, que és a la dreta de tot. Ara podeu veure el gol de Zidane i decidir-ne la perspectiva, des de la columna dreta. Si cliqueu 'Venstre', el veureu des de l'esquerra del jugador; si 'Højre', des de la dreta; si 'Fugleperspektiv, veureu el gol a vol d'ocell; si 'Bag mål', des de la porteria; amb 'Midterlinie', des del mig del camp; amb 'Bold kamera', des del punt de vista de la pilota; i amb 'Flyvende kamera', des d'una càmera voladora. Ara, les opcions no s'acaben pas aquí. Just a sota d'aquestes perspectives, a l'epígraf 'spiller perspektiv', podeu veure el gol des del punt de vista dels jugadors de totes dues seleccions. Per exemple, tal com el van veure Cesc Fàbregas, Puyol, o fins i tot el porter, Iker Casillas. Però també com el van veure Zidane, Wiltord, o fins i tot l'àrbitre, l'italià Rossetti. La pàgina té més aplicacions: just a sota dels jugadors hi ha les opcions de veure'l com el va veure el jugador mateix o gràcies a una càmera, situada a tres o quatre metres del jugador que l'enfoca contínuament. Des de baix, a l'esquerra, també podeu controlar la velocitat de la reproducció del gol.
A por ellos!!
www.vilaweb.cat

LA IMATGE DEL DIA 30/06/06

















Col.laboració d'AGUS.

29 de juny 2006

L'ACUDIT DEL DIA 29/06/06

Pregunta del fiscal:
-¿Es cierto que usted, el día de los hechos, se cagó en los muertos del denunciante, en toda su puta familia, en la perra de su hija y el maricón de su hijo, en el hijo de puta de su padre, en la puta madre de cristo y en (cito literalmente) "...sus putos muertos pisoteaos a caballo" ?

Respuesta del acusado: No, es falso... Yo estaba tranquilamente trabajando en la fundición y entonces le dije: "Antonio por Dios, ¿no te das cuenta de que me has echado todo el acero fundido por la espalda y que eso es una sensación muy desagradable?..."

ELS DEURES DEL DIA 29/06/06

Després del sopar futbolero d'ahir us adjunto els deures fets pel Toni:

el blog de fans de mónica lopez

http://ladonadeltemps.blogspot.com/








un refrany del temps:

"juny,juliol i agost, ni col ni dona ni most, però col i dona tot l'any és bona."

Algú seria capaç d'interpretar el (ara ja famós) refrany de Josep:
"Al juny si fa sol fa son! "
O si fa son hi ha sol.
o alguna cosa similar que encara no hem comprés, la rima però, és bona (si la bossa sona)

TONI AA

LA IMATGE DEL DIA 29/06/06








http://img240.imageshack.us/img240/7374/espaaraymond2copy27hy.jpg

Qui no vulgui que guanyi Espanya, "que se muera"
El tertulià de la Cadena Ser i exfutbolista del Reial Madrid Poli Rincón va desitjar "que se muera" a la gent que no s'emociona amb la selecció espanyola. En uns talls de veu recollits per el programa El Club de la retransmissió del partit de vuitens de final de la selecció espanyola, l'exseleccionador estatal José Antonio Camacho va expressar que "al que no le corra algo así por dentro, que se fastidie" i Poli Rincón hi va afegir "que se muera". Després del partit, Rincón va manifestar que "a mí lo que más coraje me da es que alguno se habrá alegrado, es que...". Mentre es mossegava la llengua, un dels locutors va provar de calmar-lo amb un "tranquilo, Poli". Mentrestant, Camacho li replicava que "¿cómo va a ser eso? Además, si se alegran es que son unos pobres desgraciados" i Rincón ho va reblar amb un "exactamente".

Per la seva part, a la Cope van fer una valoració molt peculiar del comportament de l'afició espanyola durant el partit: "La representación como nunca de la afición española, impresionante" i van comentar que "en una situación política como la actual, jamás los españoles, los seguidores y la afición ha respondido como en el año 2006, cuando se disgrega y cuando se rompe un país". Per últim, els locutors van sentenciar: "España, quieras o no quieras, está rota".

www.e-noticies.com

27 de juny 2006

EL TOMAQUET DEL DIA 27/06/06

Hola a tots!
L'hort urbà ja està en marxa!!
Gràcies al company Roger he aconseguit plantar les primeres tomaqueres al meu particular hort urbà. En concret sis tomaqueres que hem batejat amb els noms de: Io, Europa, Ganimedes, Calisto, Amaltea i Himalia, que com tots ben sabeu son les sis primeres llunes que es van descobrir de Júpiter. Ja us anirem explicant l'evolució de cada una d'elles. Properament albergines i cebes.
Aquí podeu veure el moment de la plantació i la primera regada. Tindrem tomaquets? Aquest és el repte, fer una amanida amb els tomaquets de l'hort urbà.
I si algú es vol animar a fer el seu propi hort urbà també pot consultar http://www.horturba.com/indexcat.html o moltes altres per internet.

Ànims ecourbanites!

LA NOTICIA DEL DIA 27/06/06



Un orgasmo equivale a dos aspirinas contra el dolor de cabeza
Según científicos, se liberan las endorfinas, equivalente natural a los opiáceos

El sexo es bueno para la salud. Es una medicina paralela. Este es el axioma que defienden una serie de científicos y especialistas en cardiología, ginecología y urología franceses reunidos en una conferencia multidisciplinar que tiene lugar en la localidad vascofrancesa de Biarritz. Así, el pretexto de “me duele la cabeza” debería dejar de tener sentido.

Para demostrarlo se apoyan en diferentes estudios internacionales que arrojan conclusiones esclarecedoras: hacer el amor regularmente disminuye el riesgo de infarto, ya que la pompa cardiaca realiza una actividad similar a cuando se practica un deporte.
Los preliminares amorosos son una prevención para el cáncer de mama: los masajes sobre los senos liberan una hormona que juega un papel protector. Algo similar sucede con los hombres respecto al cáncer de próstata: eyacular cinco veces por semana –con o sin pareja- reduce en un tercio las posibilidades de desarrollar la enfermedad.
Por último, el orgasmo equivale a dos aspirinas contra el dolor de cabeza ya que se liberan las endorfinas que es el equivalente natural a opiáceos como la morfina que es un potente relajante y analgésico. De esta manera, el pretexto de “me duele la cabeza” deja de tener sentido. El mejor remedio es hacerlo.

M'ha agafat un stress només de llegir que me l'haig de pelar 5 cops a la setmana que fins i tot m'ha vingut mal de cap!! Som-hi...
www.cadenaser.com

23 de juny 2006

LA FESTA DEL DIA 23/06/06

Es dia ja és aqui,
es dia ja s'atraca,
es 23 de Juny,
es dissabte de's 24,
es gin està abocat,
ses ensaïmades couen,
es xicolati armat,
i ses coquetes que touen.

Ha sortit ja fa estona,
es fabioler amb sa somera,
i diuen que ara ja van,
cap a cercar sa bandera,
es sent s'esvalot,
fins es carrer De's Forn,
es caixer entra al galop,
a n'es caragol de's Born.

Es cavalls van a botar,
comença a picar es sol,
tots volem animar,
fins es darrer caragol,
jo ja sent com ressonen,
es tambor i es fabiol,
no hi ha res en sa vida,
que em doni tan bon consol.

Tornada (1 vegada.)

Per fer gins amb llimonada,
diuen que som avencs,
capells, avellanes,
feim bulla es ciutadellencs,
i en de viure ses gestes,
des poble més gran,
néixen aquestes festes,
ses festes de Sant Joan.

Mu n'anam a n'es pla,
a veure ses carotes,
un troç n'hem d'agafar,
per donar a qualque al·lota,
una al·lota amb son pare,
agafats de sa maneta,
as caragol de Santa Clara,
demanant sa capadeta.

Ja està a punt de sortir es sol,
i un record mus deixarà,
i no podrem oblidar,
es darrer toc de fabiol,
si em diuen aquestes paraules,
a jo em fa escarrufar sa pell,
i és que devant Sant Joan,
jo em tenc que treure es capell.

SANT JOAN A CIUTADELLA DE MENORCA
La festa de Sant Joan és una festa tradicional celebrada durant els darrers segles i es creu que el seu orígen és de caire religiós, tot i que no es pot afirmar del tot aquesta hipòtesi.Així es creu que la festa sorgí d'una confraria, on hi eren representats els quatre estaments de la població de l'època. Aquests estaments socials són els que avui es representen dins la Junta de Caixers.L'historiador Oleo menciona un document de l'any 1456 referent a una comissió destinada a l'ermita de Sant Joan d'Artrutx (Sant Joan de Missa). Aquest escrit sembla demostrar la vericitat d'un orígen eclesiàstic.Concretament es sap que l'any 1564 l'obreria estava formada per un obrer eclesiàstic, un obrer cavaller, dos obrers pagesos i un obrer menestral. Entre tots es repartien les feines de conservar l'ermita, recaptar almoïnes i administrar els béns. Més tard, s'agefiria el penoner, que seria qui duria el penó de la confraria.Cada any per Sant Joan es celebrava un romiatge a l'ermita on hi assistien els obrers i les seves famílies i amics. L'obrer cavaller convidava als assistents a un refresc a casa seva i el mateix feia el capellà després de l'albada. De tornada, la Qualcada recorria Ciutadella.Amb el pas dels anys les festes van adquirint força i altres elements que comencen a formar-ne part, com jocs d'habilitat de l'època i actes diversos fent-la única i tan particular.

MartaSerra

22 de juny 2006

L'ENTREVISTA DEL DIA 21/06/06

MAUREEN DOWD >> PERIODISTA


Washington (EUA), 1952.Premi Pulitzer 1999. Autora de '¿Son necesarios los hombres?' (Antoni Bosch).Maureen Dowd, martell de Bush des de les columnes de The New York Times, coneguda com la Cobra a la Casa Blanca, feia cinc anys que escrivia sobre la guerra de l'Iraq. Així que va agafar un descans per plantejar-se una pregunta cabdal: ¿són necessaris els homes?
--¿Ho són?--Ho són, però no per les raons tradicionals: la reproducció i l'economia. Són necessaris, en el millor dels sentits, com a objectes de luxe. Igual que ho són els gelats... Ja no depenem d'ells, però els necessitem perquè els estimem.
--Li noto una certa sorna.--No, no. En realitat, molts dels meus mestres han sigut homes. I he viscut històries d'amor genials. En el fons, ¡m'encanten els homes! Però em pregunto: ¿són necessaris per governar el país? ¿Ho són per reproduir-nos? ¿I per pagar el restaurant? La meva és una pregunta més aviat entremaliada, juganera.
--Vostè diu que d'aquí a 100.000 anys ells ja no comptaran. --(Riu) La meva predicció se situa entre els 100.000 i els 10 milions d'anys. Dos genetistes britànics --un d'ells és assessor de la Cambra dels Comuns-- asseguren que el cromosoma Y s'està debilitant. Potser pugui fer un gir còsmic per salvar-se, perquè si no...
--¿Adéu nois?--Norman Mailer sosté que, en el futur, el planeta estarà governat per dones i que hi haurà 100.000 homes esclaus que seran munyits cada dia. Però si entres en una escola femenina de monges o veus una d'aquelles velles pel.lícules de sèrie B sobre les amazones, saps que un planeta governat per dones seria igual de territorial i brutal.
--¿S'imagina una guerra de sexes?--És un guió genial per a una pel.lí- cula. Però no, els homes, biològicament parlant, són el sexe més feble. Així que l'únic que hem de fer és esperar.
--Mentrestant, ¿a qui suspèn?--A Bush i la seva forma d'entrar a l'Iraq. Allò de: "No escoltem el que diu la resta del món i fem el que ens dóna la gana".
--¿I la millor puntuació?--A Clinton, que és un amant i no un guerrer. Als EUA es diu que va ser el primer president femení. Condi Rice, malgrat que es posa talons per rebre les tropes i patinar sobre gel, és més mascle que Bill.-
-Potser Hillary no opina el mateix.--A la revista Radar van aparèixer cites de Bill i Hillary Clinton. Les més masculines eren d'ella, i les femenines, d'ell. Hillary va votar a favor d'autoritzar la guerra a l'Iraq, ha demanat més tropes a la zona i és a la Comissió de Defensa.
--¡Déu meu! ¿La imitem?--¡No! Una dona que aspiri a la presidència dels EUA ha de ser més viril que un home. La manera de guanyar les eleccions és fer que el rival sembli efeminat. Així va passar quan Bush va guanyar John Kerry.
--¿Qui està més confós: la dama o el cavaller?--A França i Espanya les dones se senten més còmodes combinant la força amb la sexualitat. Però als EUA estan més confuses. En els inicis del feminisme, intentaven imitar els homes i ara han anat a l'altre extrem. ¡Es vesteixen com putes!
--¡Dona!--¡La moda és semblar una Barbie dels 10 als 65 anys! I crec que, amb això, els homes no saben si mostrar- se més femenins o més mascles.
--¿S'ho explica?--No tenim una relació gaire fàcil amb el sexe perquè tenim aquella horrible vena puritana. Però és una cosa raríssima. Moltes dones de classe alta, fins i tot llicenciades en prestigioses universitats, decideixen quedar-se a casa i anar a classes de ioga.
--¿La llei del pèndol?--El més realista és ser retro, però poc. Per exemple, les joves pensen que la forma de vida de les dones dels anys 60 era duríssima. Volen divertir-se més i poder tenir una famí- lia. Quan va néixer el feminisme, la por era estar encadenada a casa, i ara tenen por d'estar-ho a la taula de treball. Busquen l'equilibri.
--¿Vostè ha pagat un peatge per ser una dona d'empenta?--¡Oh! Un productor de Hollywood em va confessar que va descartar tenir una relació amb mi perquè creia que no l'admiraria prou.-
-¡Quin individu!--El desig d'igualtat i de respecte no ha mort, però crec que la paraula feminisme està gastada. Les joves l'associen a no voler tenir fills, a rebutjar la moda o a no passar-s'ho bé. S'ha de muntar un concurs per buscar una altra paraula.
--¿O inventar un microones que s'encarregui de la maternitat?--(Riu) ¡O tornar a la idea de la fàbrica de clons! ¡Clonem aquests homes catalans tan macos...!
NÚRIA Navarro

21 de juny 2006

LA DITA DEL DIA 21/06/06

Ja que no podem canviar de país, canviem almenys de conversa.
James Joyce, escriptor irlandès en llengua anglesa (1882-1941)

L'ANECDOTA DEL DIA 21/06/06

Diumenge tots vem anar a votar. (o no). I alguns els va tocar el deure d'estar treballant a les meses electorals, "obligatoriamente bajo la amenaza sancion economica". És el cas del company Joan, si , si, el nostre Juanito de sempre, que li va tocar estar-se de President al seu col.legi electoral. Ahir ens va enviar un email dels seus (llarg, llarg, llarg) amb l'explicació de tot el que va fer. Ho he resumit una mica (bastant) i aquí us enganxo el millor de la jornada electoral.
Joan, m'han comentat que ho vas fer molt bé. Potser no et toqui a les d'Octubre.

..... Un abuelete vino a nuestra urna y quiso votar ahi, porque siempre habia votado en la urna de la izquierda, la nuestra, pero este año el orden lo habian alterado y le tocaba votar en la urna del medio, nos costó hacerle entrar en razon.
Uno nos pregunto, ¿stto pa que es? ¿que ze vota hoy?.
una señora para votar se quiso acreditar con la tarjeta dorada de renfe, yo le dije que ni esa ni la del caprabo valian.
Otro, yo antes vivia en la calle triangulo, ¿ande voto?;

ahora ¿donde vives?; en Molles del Vallet,; ¿has ido a votar alli?;
zi alli ya he votau, pero como ante vivia en la calle triangulo he penzao que toavia podria votar por aki!
Sobre las 11:00 hice el manifiesto: Para votar es imprscindible traer identificacion oficial y el voto!.

Un tipo llega y dice: "vengo a votar que no", y deja el voto sobre la mesa, voto sin sobre, y dice, voto que no por lo que han dado por el culo en las noticias los dos ultimos años!, anotad un nuevo motivo para votar que no!.
Un momento curioso se vivió cuando una familia entera vestida del barça vino a votar, y en el momento de emitir el voto se hicieron una foto. -que bonito!.
Un matrimonio no encontraban en que mesa debian votar, asi que decidí ayudarles a encontrarse:

¿donde vive?; en la calle viver;
¿como se llama?; Maria Moreno (J-G)imenez;
¿G-Jimenez con g o j?;
yo no ze na d'eso, pregunte a mi mario!;
¿el segundo apellido de su señora es con g o j?;
ella e Maria Moreno!.
Ser alguien conocido tiene ventajas e inconvenientes, una señora mientras votaba me dice:"En la nevera no me cuaja el hielo" ¿puedes venir a mirarla?; ayer tenia escusa, "lo siento señora, no puedo abandonar mi puesto, vaya mañana a la tienda y se lo solucionan!.

Una señora vino y me dijo:"vinc de menjar arròs a la llar d'avis de la mina", "que bo que estava", "però els records! jo sempre havia vingut amb el meu marit", i ara he vingut a a votar!;
-molt bé, aquest és el lloc, ara m'ha de donar el vot i el d.n.i;
-ah! com sempre ho feia el meu marit no he portat res!;
-Deixi el carnet aquí mentre li prenen les dades i jo l'acompanyo per ficar el vot dins el sobre, aqui té el "Si", el "No", i el "vot en blanc", agafi el que vulgui;
-Com ho feia el meu marit, no se si sabré fer-ho bé;
-no digui aixó dona, si és mlt fàcil, què vol votar vosté?;
-ah jo els catalans!, vull que surtin els catalans!;
-senyora, avui tots son catalans, hi ha uns catalans que si que volen un nou estatut, i n´hi ha uns altres que no ho volen, que diuen que ens han retallat massa a madrid i diuen no al nou estatut, vostè que vol? sí o no?;
- jo als catalans del Pujol !!.
Encare tinc moltes anecdotes, però no tinc temps ara, i potser vosaltres no teniu temps per llegir, una abraçada!. ah per cert, mentre estava fent la meva tasca, vaig tenir la visita, sempre benvinguda, d'alguns apoderats de diferents partits que van passar uns moments amb mi com: en teodoro, en cesar, el jordi amb l'aguilar, en maresma i el walls belts mitjà, en fí, que les 14 hores (mal pagades) que vàrem passar allà van ser molt divertides!, presenteu-vos voluntaris per les properes!
Joan

16 de juny 2006

LA DITA DEL DIA 16/06/06

Procureu-vos diners:
si podeu, honradament; si no, de qualsevol manera.
Horaci, poeta llatí (65aC-8 aC)
S'ha de saber donar, aquest és el secret de la felicitat que pocs coneixen.
Anatole France, escriptor francès (1844-1924)

15 de juny 2006

L'ANIVERSARI DEL DIA 15/06/06



Avui és l'aniversaria de la Marta, coneguda com Hugui pels amics.

Aquí la teniu menjant un gelat. (Bé, les dues ho fan). Ella és la que va vestida de cicloturista. (Vaja, les dues ho estan). Bé, ella és la del cascorro!!

També és la responsable d'això

http://www.plegabike.com/

i això http://www.plegabike.com/petitbike/cat/index.html

O sigui que no para. Doncs avui una mica de relax i MOLTES FELICITATS!!

LA FESTA DEL DIA 15/06/06


Per Corpus, tornen les catifes de flors i l'Ou com Balla
Avui és la diada de Corpus Christi, una de les festes més antigues, i els carrers de moltes poblacions es tornaran a omplir de catifes de flors, d’acord amb la tradició de cada any. Un altre costum típic del Corpus és el de l'Ou com Balla. Seguint una tradició que va començar el 1637, a molts claustres d'esglésies, com al de la catedral de Barcelona, i en alguns jardins, es pot veure tot avui un ou ballant al damunt del raig d'un brollador.
Més info a :

http://www.festes.org/articles.php?id=82

L'EQUIP DEL DIA 15/06/06







Jo ja tinc favorit per guanyar aquest mundial: Trinitat i Tobago.

Amb una població d'un milió tres-cents mil habitants, Trinitat i Tobago és el país més petit que mai ha participat en un Mundial, però els seus aficionats estaran probablement entre els més sorollosos i exuberants a Alemanya. Guanyin o perdin, els fans de la selecció caribenya faran molts amics aquest estiu. Tocs de timbal, ambient carnavaler, ballarins amb banyador i biquini i cançons entusiastes embolcallen els jugadors de Leo Beenhakker en aquesta històrica cita mundialista.
El dia del seu debut van aconseguir un formidable empat (0-0) davant Suècia. i avui juguen contra Anglaterra, antiga metròpoli de les dues illes i actualment pàtria esportiva de la majoria de futbolistes d'aquest país.
A Trinitat, el futbol i la música són indestriables. Fins i tot el sobrenom de l'equip nacional, els Soca Warriors, ve del sokah, un tipus de música evolucionada del calypso i del reggae i que ara domina els festivals de Carnaval. Des que la selecció de Beenhakker es va classificar per al Mundial el novembre passat, dotzenes de cançons han estat escrites per commemorar el seu èxit, i molts dels enginyosos ritmes contenen la paraula "Alemanya" a les tornades.
Divertides melodies estan dedicades als warriors (guerrers) de la nació. El jugador amb més nom internacional és, sens dubte, el veterà Dwight Yorke, exestrella del Manchester United i ara a les portes de la retirada al FC Sydney. Hi ha altres futbolistes populars al Regne Unit, com l'expert i suplent porter del West Ham, Shaka Hislop, o el golejador del Saint Johnstone, Jason Scotland. Però el que s'està erigint com el jugador més carismàtic és Christopher Birschall, el primer futbolista blanc de la selecció de Trinitat i Tobago en 60 anys.
La història de Birschall, nascut a la localitat anglesa de Stoke-on-Trent fa 22 anys, és de les més curioses del Mundial. El 2002, aquest modest jugador del Port Vale, de la Tercera Divisió anglesa, no era més que un aficionat anglès que veia la Copa del Món de Corea i Japó per la televisió al pub del seu barri. Però aquest estiu se les veurà, defensant Trinitat i Tobago, amb Beckham, Lampard i el qui és el seu ídol, Gerrard. "Alguns dels millors futbolistes del món, com Ryan Giggs, no han jugat mai un Mundial i jo tinc el privilegi de disputar-lo amb 22."
Als jugadors que arriben cedits al seu club, el Port Vale, els costa de creure que sigui internacional. "Però el meu passaport està ple d'estampes de Costa Rica, Panamà?", somriu Birschall, mentre explica que els seus companys d'equip llogaran l'autobús del club per seguir-lo a Alemanya.
Birschall és un heroi a Trinitat i Tobago després que marqués un golàs decisiu en l'eliminatòria de classificació per al Mundial davant Bahrain. Reconeix que els primers cops que es desplaçava al Carib per jugar amb els Soca Warriors se sentia estrany i enyorava de seguida Anglaterra. "Però ara penso que quan em retiri del fubol me n'aniré a viure definitivament allà", assenyala.
Els avis de Birschall van emigrar a T&T per treballar i allà va néixer la seva mare, que va tornar a Anglaterra quan tenia 18 anys. La nacionalitat de la seva progenitora és el que li ha permès, al capdavall, ser internacional d'una forma que mai no hauria imaginat. "És increïble. Segueixo cada setmana els partits de Gerrard i ara segurament el cobriré", valora, mentre admet que és "molt difícil" sorprendre Anglaterra com va passar amb Suècia. Però la seva pròpia història li ha ensenyat que res és impossible. "Em respecten més des que sóc internacional. Qui sap: potser acabo jugant a la Premier League", aventura. De fe i d'alegria no n'hi falten. Ni a ell ni a cap soca warrior.

A la web del pais han posat un apartat especial on hi ha el llistat de bars i pubs on oferiran els partits en directe.
http://www.visittnt.com/index.html

L'AFORTUNAT DEL DIA 15/06/06



Canvia la cara del cafè dels molt cafeters
Juan Valdez, l'icona de la marca Cafè de Colòmbia, es jubila
L'actor que durant trenta-set anys ha estat la cara visible del logo de Cafè de Colòmbia, Carlos Sánchez Jaramillo, fa avui una de les últimes aparicions públiques com a Juan Valdez, el nom del personatge que interpreta des del 1969. Als setanta-un any Sánchez es retira. A la inauguració de la primera botiga Juan Valdez d’Europa es posarà per última vegada el ponxo i el barret mexicà que l'han caracteritzat tots aquests anys, al costat de la mula Conxita, la inseparable companya.
Cafè de Colòmbia ja li cerca successió, tanmateix, i hi ha més de quatre-cents concursants que aspiren a ser el nou Juan Valdez de la marca, que mantindrà el bigoti que sempre l'ha caracteritzat i que la Federació de Cafeters de Colòmbia anunciarà aquest mateix mes. Valdez ha arribat a cotes tan altes de popularitat que l'any passat fou elegit icona de la publicitat més important dels Estats Units, al davant de Ronald McDonald, el conillet de Duracell, el logo de Nike... Per totes aquestes raons Juan Sánchez es considera poc menys que 'un emblema nacional', i es retira amb nostàlgia, segons que diu.
De manera que si coneixeu algú que s'asembli doncs li podeu proposar que es presenti. Per que el Xavi Costas no sembla molt colombià oi?

13 de juny 2006

LA HISTORIA DEL DIA 13/06/06


Era otoño y los indios de una remota reserva preguntaron a su nuevo Jefe si el próximo invierno iba a ser frío o apacible. Dado que él era un Jefe Indio en una sociedad moderna, nunca había aprendido los viejos secretos de sus ancestros, y cuando miró el cielo, no podía decir qué iba a suceder con el tiempo.
De cualquier manera, para estar seguro, respondió a su tribu que el invierno iba a ser muy frío y que los miembros de la aldea deberían recolectar leña para estar preparados.
Pero, como también era un líder práctico, después de algunos días tuvo una idea. Fue a una cabina telefónica y llamó al Servicio Nacional de Meteorología y preguntó:
– El próximo invierno, ¿será muy frío?
– Parece que el invierno próximo será bastante frío –respondió el meteorólogo de turno del Servicio Nacional. De manera que el Jefe volvió a su gente y les dijo que se pusieran a juntar más leña aún para estar preparados. Una semana después, el Jefe llamó otra vez al Servicio Nacional de Meteorología. Preguntó:
– ¿Será un invierno muy frío? –
Sí –respondió el meteorólogo de turno–, va a ser un invierno muy frío.
El Jefe regresó nuevamente a su gente y les ordenó recolectar todo los pedazos de leña que pudieran encontrar. Dos semanas más tarde el Jefe llamó al Servicio Nacional de Meteorología una vez más:
– ¿Están ustedes absolutamente seguros que el próximo invierno será tan y tan frío? – Absolutamente –respondió el hombre al otro lado de la línea–, va a ser uno de los inviernos más fríos que se hayan conocido.
– ¿Cómo pueden ustedes estar tan seguros? –preguntó el Jefe.
Y el meteorólogo respondió:
– ¡Porque los indios están juntando leña como locos!

TONIAA

12 de juny 2006

L'ANIVERSARI DEL DIA 12/06/06


Avui fa anyets la nostra estimada ISA.

Felicitats estiguis on estiguis, Amsterdam, Viena o Barcelona.
Com va neixer l'any ..... fa bastants, avui toca fer .......fer una festa!!!
I si no ens la deus a tots.
Ja sé que molts la voleu felicitar, però no puc penjar el seu mail aquí, des de q li vaig enviar un mail amb ASUNTO = bin laden, bomba, el seu mail fa coses rares i com a minim rebota tot el que li envio. Podeu penjar aquí en comentaris el que volgueu. Ella ho contestarà tot. O no.
PD: Pere, està casada.

EL GADGET DEL DIA 12/06/06


Cuando salimos de viaje o excursión con nuestros dispositivos electrónicos a lugares que carecen de toma de corriente enseguida surge la necesidad de disponer de un sistema de carga adicional o de emergencia, que suelen pasar por llevar baterías cargadas de recambio, cargadores de emergencia basados en pilas alcalinas , cargadores solares portátiles u otros. Quizás esta último sistema, el de la carga solar, por ser el más económico, ecológico y asequible es el que está teniendo más éxito en los últimos tiempos. Si bien la tecnología usada actualmente en las células foto-voltáicas no dispone todavía de un rendimiento suficiente para dispositivos de gran consumo, si que es una solución adecuada para otros equipos portátiles alimentados a baterías de un consumo más moderado como teléfonos móviles, PDAs, MP3 e incluso GPS. Pues bien, hoy os queremos presentar un nuevo producto que reúne todas las características para ser una compañero ideal en nuestro viajes y excursiones. Se trata de una mochila realizada en nylon de alta resistencia, de gran capacidad (hasta 25 litros) que incorpora en su parte frontal una placa solar de generosas dimensiones y un acumulador con baterías recargables en su parte inferior con el que podremos disponer de energía de forma puntual o continuada para nuestros equipos en función del nivel de carga alcanzado durante la exposición solar.
http://www.zonagps.com

10 de juny 2006

LA TONTERIA DEL DIA 9/06/06

Llegeixo al periòdic:

ADAMS APADRINA ERC EN LA SEVA DEFENSA EN L’AUTODETERMINACIÓ.

Quan jo era jove només en coneixia 3 d’ADAMS:
Un centre de preparació d’oposicions, La família Monster i els xiclets amb més glamour de la confiteria general S.A.

Molt afortunat que t’apadrini algú que te l’èxit radicat, en que facis oposicions un cop i altra cop per treure plaça, i un cop i altra se’l cateja.
Que vostè oposita perquè li reconeguin l’idioma al parlament europeu? CATEJAT
Que vostè oposita perquè ser circumscripció electoral europea? CATEJAT
Que vostè oposita perquè li donin agència tributaria pròpia? CATEJAT
Que vostè oposita perquè li reconeguin la federació d’hoquei? CATEJAT


Els segons eren els exponents del terror de la modernitat més exquisida, precursors de totes les operacions de marketing dels que consagren els esperpentics a la primera escena de l’estrellat. Una escena com la de la corona d’espines, podria ser protagonitzada entre la Letícia Adams i el Fetido.

Que us he de dir de la flexibilitat del xiclet, mes menys com les virtuts i defectes de l’estatut. Podria ser un bon espot publicitari pel proper referèndum:
Bufa, bufa, la bombolla es fa gran i li peta a la cara.
Mastega’l, mastega’l però re d’empassar nano!.

Ara que acabo, me n’adono que l’Adams es diu Gerry, quan jo era petit i havien un dibuixos de 2 ratolins que parlaven en mexicà, i es deien Tom i Gerry………………………………

Deures del dia:
Qui te por d’estar il·lusionat, però no ser un il·lús??
xavicosta

09 de juny 2006

LA DITA DEL DIA 9/6/06

Més val estar callat i semblar ximple que parlar i aclarir el dubte.
Groucho Marx, actor i humorista nord-americà (1895-1977)
També hi ha una versió que diu:
Més val estar callat i semblar ximple que impugnar i aclarir el dubte.
L'home que pega primer reconeix que s'ha quedat sense idees.
Proverbi xinès
També es pot una semblança similar a l'anterior:
"l'home "que impugna primer reconeix que s'ha quedat sense idees.

08 de juny 2006

EL LINK DEL DIA 8/06/06

Ahir dimecres partit DARKIS vs BLANQUETS.
Amb un equip de circunstàncies el DARKI va plantar cara a l'equip vermellet.
Els DARKIS van alinear a Josep Punxe (com a davanter), Antonio (de porter degut a una lesió), Pere, Edu, Jordi i Xavi (que reaparexia després de 2 mesos de baixa per lesió). O sigui un equip sense porter i amb dos lesionats.
Al final victoria dels BLANQUETS al darrer instant per un sol gol. 8-7.
Pels Blanquets van jugar Santi, MAnolo, Nani, Kaikus, Xavi Costa i XaviNa com a porter, que ho va parar tot i més. Podriem dir que la victoria vermella va estar basada en la gran actuació de XaviNa. No va venir Joan, però se'l sentia des de casa estant. La setmana vinent el duel no tindrà color.

Al sopar ja es va parlar del sopar final de temporada. L'intentarem fer, com era tradició, a un xiringuito de la platja de Premià. Falta concretar el dia, però segurament serà el dimecres 28 de Juny, revetlla de St. Pere. Revetlla que celebrarem com toca: petards, coca, i el que calgui. El petardo principal no podrà venir, està fora.

Mentrestant podeu visitar les fotos del sopar de l'any passat en aquesta adreça:
http://festaalaplatja.blogspot.com/

07 de juny 2006

LA NOTICIA DEL DIA 7/06/06


PENJO LA CRONICA DEL PARTIT DE FESTA MAJOR DE DIUMENGE PASSAT, FETA PER JOAN. SI, SI, JOAN. EL NOSTRE JOAN DE SEMPRE.
SI VOLEU SABER LA NOTICIA DEL DIA PODEU ANAR DIRECTAMENT A LA ULTIMA LINIA.
AQUÍ I ARA "LA CRONICA":


EL DOMINGO PASADO SE CELEBRO EL TRADICIONAL PARTIDO DE FUTBOL "MEMORIAL BOULEVARD CAFE", EN DICHO ENCUENTRO NOS REENCONTRAMOS LOS AMIGOS DEL BUEN FUTBOL QUE ANTAÑO FRECUENTABAMOS EL "BULE", VIMOS FIGURAS MITICAS DEL FUTBOL COMO "RAMON" (HERMANO DE MANOLO), Y UN MONTON DE AMIGOS A LOS QUE HACIA TIEMPO NO VEIA; EL PARTIDO TRANCURRIÓ DENTRO DE LOS CAUCES DE LA NORMALIDAD QUE SUELE TENER UN PARTIDO DE ESTAS CARACTERISTICAS,
EL EQUIPO BLANCO FORMADO POR GRUPOS DE HERMANOS (MANOLO-RAMON+JULIO CUÑAO MANOLO) (RUFO-JULIO-JAVI) (RICHI-PEDRO) (JORDI-JOAN) + PORTERO = 11 JUGADORES, LOS CAMAREROS DEL CAFE COLON NO PUDIERON VENIR POR ESTAR MUY FATIGADOS TRAS LA JORNADA DE FIESTA MAYOR DEL SABADO, KIKE Y NANI, NERVIOSOS POR LA OBRA DE TEATRO SE ESCUSARON, LOS COMPAÑEROS DEL CURRO DE MANOLO SE PERDIERON (SE PERDIERON UN GRAN PARTIDO), Y UN PAR DE CLIENTES FUTBOLEROS DE BIFURCA NO PUDIERON VENIR.

IMAGINO QUE UN DOMINGO POR LA MAÑANA ES COMPLICADO LEVANTARSE Y ESTAR PUNTUAL EN EL PUNTO DE ENCUENTRO. EL DOMINGO 4 DE JUNIO AMANECIÓ TRANQUILO, PESE A QUE LA NOCHE ANTERIOR SE CELEBRO LAS MITICAS "8 HORES DE ROCK DE MDA", POSIBLEMENTE LO MAS CUTRE QUE SE PUEDA IMAGINAR, SOBRETODO POR EL PERSONAL QUE ARRASTRA, LO SIENTO POR EL PERSONAL DEL AYUNTAMIENTO QUE LE PONE GANAS Y EMPEÑO, PERO LO QUE ARRASTRA NO REPRESENTA MONTCADA, SIN EMBARGO, ESE DOMINGO MADRUGUÉ. MADRUGUÉ PORQUE JACQUELINE SE LEVANTO TEMPRANO Y EMPEZO A PASAR EL ASPIRADOR, FUI AL CAFE COLON COMO CADA DOMINGO POR LA MAÑANA PARA HACER LA LIMPIEZA, A LAS 11 SALIMOS HACIA EL LUGAR DEL PARTIDO, YO DESAYUNÉ ABUNDANTEMENTE, SOBRETODO DULCES, RICOS EN HIDRATOS DE CARBONO, Y LLEVÉ VARIAS BOTELLAS DE AGUA, EN PREVISION DE LA SED QUE SEGURO PASARIAMOS, SI COMO ERA DE PREVEER IBA A HACER UN SOL DE ESPANTO, Y ASÍ MISMO FUE.
ESTRENAMOS EL ADIDAS DEL MUNDIAL, EL TERRENO DE JUEGO ESTABA CASI PERFECTO, DIGO CASI, PORQUE HABIAN SENDOS CHARCOS DE AGUA EN LAS AREAS PEQUEÑAS DE LOS PORTEROS, QUE POSTERIORMENTE SE TRANSPORMARIAN EN BARRO, PERO AFORTUNADAMENTE EL DESARROLLO DEL JUEGO SE PRODUJO EN EL CENTRO DEL CAMPO, LA DISTRIBUCION DE LOS JUGADORES ERA LA NATURAL, MANOLO Y YO NOS INTERCAMBIABAMOS LAS POSICIONES, DANDOLE MUCHA MOVILIDAD AL PARTIDO, QUE SIEMPRE MANTUVIMOS BAJO CONTROL, TANTO DE JUEGO COMO DE MARCADOR, SIEMPRE POR DELANTE, AUNQUE NOS LLEGARON A EMPATAR VARIAS VECES, PERO EL 6-4 DEFINITIVO FUE CONTUNDENTE.
LAS CONSECUENCIAS DEL PARTIDO FUERON: DESHIDRATACION, COLOR ROJO EN TODAS LAS PARTES QUE LA CAMISETA DE MANGA LARGA, PANTALONES Y CALCETINES LARGOS NO CUBRIERON, DE HECHO LOS EFECTOS TODAVIA SE PUEDEN VER, ADEMAS LAS ROTURAS DE DOS UÑAS (UNA EN CADA PIE) QUE JUNTO A VARIOS DOLORES MUSCULARES IMPEDIRAN QUE HOY VAYA A JUGAR, Y ES QUE TODAVIA ARRASTRO CIERTO CANSANCIO QUE ME IMPIDE MOVERME CON NATURALIDAD, EN FIN, QUE ES UNA GOZADA JUGAR SOBRE CESPED, QUE GANAR ES LA OSTIA, PERO CADA PARTIDO DE ESTOS ME CUESTA UNA SEMANA DE RECUPERACION, EN FIN, QUE
HOY NO JUEGO, CASI SEGURO.
JOAN.

06 de juny 2006

L'ANTICRIST DEL DIA 6/6/6


Avui és el 6-6-6.
Ha passat 20 vegades en els últims 20 segles i el món segueix dret. Probablement tampoc s'acabarà avui, i això que la data al calendari ofereix una combinació de xifres banyada en una aura satànica i explotada en la cultura popular. Tot va començar quan sant Joan va escriure en el capítol 13 del llibre de l'Apocalipsi tres números que marquen la bèstia, el suposat Anticrist que enviarà Satan a la terra. Encara que durant segles s'ha imprès el 666, un grup de la Universitat de Harvard que va estudiar un antic papir va assegurar fa uns quants anys que el que l'evangelista va escriure originalment va ser 616 i que va ser un error en posteriors còpies el que va crear la xifra maleïda.A més a més, en el que coincideixen la immensa majoria d'estudiosos de la Bíblia és que la xifra, fos quina fos, era en realitat una referència en clau per evitar persecucions per criticar les autoritats. L'opinió majoritària és que sant Joan es referia a la brutalitat i crueltat contra els cristians del llavors ja desaparegut Neró --un nom amb una grafia que en hebreu és similar als tres sisos--.
El que és segur és que ni els estudis ni el sentit comú han aconseguit fer contrapès a l'arrasadora potència de la cultura popular que, per exemple, ha fet que aquest any proliferin als EUA les històries de dones parteres que han demanat als seus metges que indueixin els seus parts perquè els seus nadons no neixin aquest 6 del 6 del 6.
L'anecdotari fa temps que en va ple. A això hi han contribuït personatges com l'expresident dels EUA Ronald Wilson Reagan --un 666 si es compten les lletres dels seus noms, igual que l'actual ocupant de la Casa Blanca, George Walker Bush Jr.--. Quan va abandonar la presidència, Reagan es va mudar a una casa a St. Cloud Road, Bel Air, Los Angeles. El número original era el 666 i Nancy Reagan va trigar poc a fer que el canviessin pel 668. Un conegut hotel de Barcelona també està situat en aquest número de la Gran Via. El 666 d'aquest carrer, curiosament, no existeix. Tampoc al d'Aragó, on els parells acaben en el 664. Sí que hi ha un immoble a la Diagonal, 666. És propietat del Ministeri de Defensa, immune a la superstició. Fa tres anys, va saltar a les notícies la decisió del governador de Nou Mèxic, Bill Richardson, de rebatejar una autopista entre el seu estat i Colorado. L'actual US 491 havia estat des del 1926 la Route 666, coneguda com l'autopista del diable, i Richardson va parlar de protestes dels indis navahos i de la "infàmia que comportava la inoportuna numeració" per explicar la seva decisió. El que no va dir és que el Departament de Transport estava fart de reemplaçar els senyals que la gent robava per emportar-se com a record. Si es busquen, es troben combinacions de sisos per tot arreu. Constance Cumbey, una escriptora cristiana nord-americana, està convençuda que Javier Solana (sis lletres en el seu nom i en el seu cognom) és un Anticrist embolicat en una conspiració de la New Age per acabar amb el món. El preu oficial del primer ordinador d'Apple era 666 dòlars. Si en un casino se sumen els números d'una taula de ruleta, la xifra resultant és 666. I en tots els codis de barres n'hi ha tres sense numerar, cada una de les quals equival al sis.
EN VOLEU MÉS?

LA CURIOSITAT DEL DIA 6/6/6

Les molècules dels essers vuis estan basades en el carboni 12, que té un àtom format per 6 protons, 6 neutrons, 6 electrons.
Els sis signes numèrics romans de valor més baix, en ordre descendent, formen el número 666. DCLXVI , D=500, C=100, L=50, X=10, V=5, I=1.

Si voleu saber més curiositats relacionades amb el 666 visiteu:
http://users.aol.com/s6sj7gt/mike666.htm

I si voleu saber si el vostre nom forma el 666 consulteu la següent taula.


















Poseu també el nom dels vostres coneguts. Alguna sorpresa? Comunica’ns-la!!

LA IMATGE DEL DIA 6/6/6



En el nostre afany comunicatiu i de divulgació, estem desvelant, en un dia tant senyalat com avui, algunes pistes que ens poden portar a entendre millor la nostra história recent.
Aquí podeu veure a DC i XaVI
portant una sospitosa ofrena.
Casualment, tal i com hem dit abans: DCLXVI = 666.
Falta la L direu.
NO, NO, NO.
SI us fixeu bé entre David i Xavi aparareix la Laura. De manera que ho tenim tot: DC+ L+ XVI = 666 !!! Algú m'ha fet notar que per tenir tots els números romans faltarien els Milers, o sigui la M. Casualment qui tenim davant de DC? En MiquelÀngel, la M.
NO S'ADMETEN COMENTARIS.

01 de juny 2006

L'ENTREVISTA DEL DIA 1/06/06

ENTREVISTA // BELKACEM LOUNÉS >> ECONOMISTA"
¡Obrin menys mesquites i més centres culturals!"
• El president del Congrés Mundial Amazic dibuixa la comunitat magribina de Catalunya


Va néixer a la Cabília (Algèria)Professor de la Universitat de Grenoble.El 80% dels immigrants magribins que viuen i treballen a Catalunya són amazic o berber. La cultura amazic, que té 12.000 anys d'antiguitat, s'estén des d'Egipte fins a Mauritània. Belkacem Lounés, apassionat president del Congrés Mundial Amazic que ha firmat un conveni amb el Centre Unesco de Catalunya, explica com són.

--La immigració magribina causa alguns recels. ¿Els desfà?--És una immigració recent. Molts són gairebé analfabets. S'ocupen de feines no qualificades i estan poc oberts a la cultura catalana.
--¿La religió hi té alguna cosa a veure?--La majoria ve amb un coneixement religiós molt limitat, però carregat de dogmatisme. Això facilita la feina als ideòlegs del fonamentalisme islamista.
--¿Parla de manipulació?--Sí. La cultura amazic és contrària al fonamentalisme. És molt important que vostès trobin un mètode per recolzar-los. No construint mesquites, sinó ajudant-los a recuperar la seva cultura.
--¿Com és aquesta cultura?--La meva mare, de la Cabília, sempre diu que, després de la mort, serem jutjats de manera individual. ¡Una formulació laica! La laïcitat és practicada per moltes de les persones que mantenen les tradicions amazic.
--Potser la religió és un escut contra un entorn hostil.--¡La societat catalana no és hostil! Estic convençut que els immigrants saben que estan en un Estat de dret. Han vingut aquí voluntàriament. ¡Si no els agrada, se'n poden tornar! Però no ho fan, ¿no?
--Potser no els és possible.--No. Catalunya els agrada. Tenen llibertat de creença i ningú rebutja la seva manera de vestir ni de menjar. Per això insisteixo a parlar de manipulació. Hi ha gent que s'encarrega de dir-los: "¡Compte, això no és Catalunya, és Occident!" Juguen al joc del xoc de civilitzacions.
--¿Amb quina intenció?--La intenció dels fonamentalistes islàmics és governar el món a la seva manera. Necessiten adeptes, per pressionar en el seu nom. Ho fan als carrers, com passa a França, i fan servir altres mètodes com el terrorisme. Europa ha de respondre a aquesta amenaça fonamentalista a través del coneixement de la cultura amazic, que és una cultura d'obertura al que és universal.
--Es podria interpretar com una interferència.--¡S'ha de fer! Certes pràctiques són contràries a la integració. Si jo vinc a viure a Catalunya, he de ser una mica català. ¡Això ha d'estar molt clar! Vostès són a temps d'aturar l'amenaça als valors de la civilització.¡Obrin menys mesquites i més centres culturals!
--Si vostè no fos immigrant, l'acusarien de racisme...--S'ha de dir fort i clar que no volem certes pràctiques que són contràries als valors universals.
--La discussió del vel a França va portar cua.--L'obligatorietat del vel és el resultat d'una altra manipulació. Els diuen: "Si no el portes, ets una mala musulmana". Això no està bé. Si un entra en un programa d'educació, ha d'acatar les regles. A la Cabília, on vaig començar el col.legi, no m'hi deixaven entrar si portava el cabells llargs. ¿Això és exclusió? No. L'escola ensenya el respecte a l'altre.
--¿A la dona també?--Els amazic respecten per sobre de tot els més febles. La dona, el nen, el vell, la naturalesa.
--Això dels més febles...--La relació entre home i dona no és una relació de dominant i dominat. Mentre el poder domèstic pertany a la dona, l'home és com un ministre d'Exteriors. Tot i que, en cert sentit, l'islamisme ens ha fet mal...
--¿En quin sentit?--Ha intentat convèncer que la dona és un ésser que s'ha de sotmetre a l'home. I l'home, que és home abans que amazic i que qualsevol altra cosa, s'adapta a tot allò que li facilita la vida.
--Són un poble antic.--La nostra escriptura té 3.000 anys d'antiguitat. ¡És una de les primeres del món! Però com que és l'escriptura d'un poble no dominant, no compta... Avui parlen l'idioma 30 milions de persones. ¿Sabia que Gibraltar és un nom amazic?
-Jebel Tarek.--Tarek va ser el cap de la Conquista. D'aquí ve la Muntanya de Tarek.
--Ara és d'Isabel II...--(Riu) Doncs nosaltres no volem fronteres al nord de l'Àfrica, sinó un país que funcioni sobre els principis culturals amazic, que són els de la humanitat. Si ho aconseguíssim, la pau seria global i duradora.
NÚRIA navarro.
www.elperiodico.com

LA VIA DEL DIA 1/06/06


La Via Verda de Barcelona
EL CAMÍ VERD DEL VALLÈS








N O T I C I E S
www.camiverd.org/elprimerpas.html
CLIQUEU AQUÍ

Reenvia aquest correu a tothom que creguis que li pot interesar.
ENTRE TOTS HO FAREM POSSIBLE !!!
(o no)

ELS DEURES DEL DIA 1/06/06

Segur que algun cop l’heu vist, aquest programa sobre cuina que fan després del T/N migdia, si el podeu revisionar us ho aconsello (De ben segur que Xavi Parets en sap la manera).
Em vaig quedar talment astorat en el sofà. Tot un xef explicant com es feia una amanida a base d’obrir llaunes de conserva:
Que obro el pot i poso 3 espàrrecs.
Que obro la llauna hi poso unes carxofes.
Que si unes anxoves.
Que si destapo......, que si desenrosco, que si la llauna amb obre fàcil, que si..............

Si em punxen no em treuen sang, tal eminència de la cuina va anar a buscar TV3 per explicar-nos com fer una amanida obrint conserves. Quin nivell nano!!!!

Després tot això ho esponsoritza una agencia de treball temporal, Ramstad, que amb ells trobes la felicitat i la plenitud de la “gosada”. Et faran pilot, submarinista, t’admirarà el sexe oposat, o col·lateral segons conveniències. La mateixa AGENCIA que van contractar pel personal del fòrum i que es varen deixar els currículums en una paperera, amb les fotos enganxades i amb anotacions del tall:
Este es Gilipollas.!
Esta gorda es idiota!
Es guapa pero tonta!.
Etc, Etc.

El dimarts en Bases en el programa del Matí entrevista a en ZP, i tot va de raspallada, fins que la pregunta que cau ve a dir:
En el nuevo estatut se introduce la claúsula mediante la cual una Autonòmia no perdera su ordinalidad de renta per capita, despues de impuestos.
En ZP dribla amb rapidesa:
Evidentemente, però esto es practicamente imposible de que pase y nunca ha pasado.
El Bases:
Pues esta no es la tesis en que trabajan los partidos, incluido el suyo.
El ZP canvia de Bambi a Rodbailler:
El que tal cosa afirme, esta mintiendo y propagando falsedades.

Poc després economistes de distintes procedències expliquen que NO sols passa, sinó que la clàusula de l’estatut, no tindrà cap eficàcia per remeiar-ho.

Després de tot això entendreu que estigui “alicaido”, per tant, bons amics que sou, passo a fer-vos els precs següents:

Avui quan en el futbol falli la passada, que en Joan s’empassi l’esbroncada i em digui: tranquil Xavi la bimba esta botoruda.

Que aquesta setmana pregueu a la Verge per que em sigui mes planera la tasca de criar fills.

Que durant els exàmens de juny els alumnes de CECAS que suspenguin, no em demanin hora per dir-me que a ells, precisament, els tinc mania.

Que m’ho feu creure ni que sigui per 15 minuts:
tranquil Xavi ja pots creure en la justícia:
Els Albertos estan a la presó i al farruquito apart de pagar una multa que t'hi cagues, esta fent de guàrdia urbano com a servei social gratuït.

Sigueu benvolents amb un servidor fins que arribi vacances, si us plau.

Deures del dia:
La Tura quan se’n va a dormir ja no compta ovelles. Que compta la Tura?.
XAVI COSTA
Free counter and web stats