08 de juny 2006

EL LINK DEL DIA 8/06/06

Ahir dimecres partit DARKIS vs BLANQUETS.
Amb un equip de circunstàncies el DARKI va plantar cara a l'equip vermellet.
Els DARKIS van alinear a Josep Punxe (com a davanter), Antonio (de porter degut a una lesió), Pere, Edu, Jordi i Xavi (que reaparexia després de 2 mesos de baixa per lesió). O sigui un equip sense porter i amb dos lesionats.
Al final victoria dels BLANQUETS al darrer instant per un sol gol. 8-7.
Pels Blanquets van jugar Santi, MAnolo, Nani, Kaikus, Xavi Costa i XaviNa com a porter, que ho va parar tot i més. Podriem dir que la victoria vermella va estar basada en la gran actuació de XaviNa. No va venir Joan, però se'l sentia des de casa estant. La setmana vinent el duel no tindrà color.

Al sopar ja es va parlar del sopar final de temporada. L'intentarem fer, com era tradició, a un xiringuito de la platja de Premià. Falta concretar el dia, però segurament serà el dimecres 28 de Juny, revetlla de St. Pere. Revetlla que celebrarem com toca: petards, coca, i el que calgui. El petardo principal no podrà venir, està fora.

Mentrestant podeu visitar les fotos del sopar de l'any passat en aquesta adreça:
http://festaalaplatja.blogspot.com/

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

L'equip era de circunstàncies?
circunstàncies varen ser que els blauets es varen inventar un penal, ens varen descomptar els gols que us pot explicar en santi, i ni així varen poder guanyar.
Els deixarem al seu càrrec l'organització fi de temporada a la platja de tombuctu, a veure si es lluiexen més que jugant a futbol

4:53 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats