31 de maig 2006

EL GOL DEL DIA 31/05/06




Benvolguts / benvolgudes,

Us escrivim per posar en el vostre coneixement la campanya MARCA UN GOL PER LA LLENGUA, que ha posat en marxa la Plataforma per la Llengua i que té com a principal objectiu reivindicar que els principals diaris esportius del país s'editin en català.

Els clamorosos èxits aconseguits enguany pel futbol català, i el moment d'eufòria que viu el barcelonisme, fan que sigui un bon moment per demanar que els dos diaris esportius editats a Barcelona en castellà, l'SPORT i EL MUNDO DEPORTIVO, facin a partir d'ara almenys també una versió en català. Cal sensibilitzar l'opinió pública en aquest aspecte, i més encara si tenim en compte que des de fa uns anys circula ja un altre diari esportiu, EL NOU, publicat íntegrament en català. És per això que us proposem que divulgueu aquesta iniciativa, adreçant cartes i correus electrònics a aquests dos diaris. Hem d'aconseguir que les empreses implicades coneguin la nostra voluntat de poder llegir en català les notícies i les victòries dels nostres equips de futbol més representatius.

Si voleu demanar que l'SPORT i el Mundo Deportivo treguin una versió en català, podeu clicar sobre el següent enllaç:
http://www.plataforma-llengua.cat/queixadiaris.html .

Reenvieu aquest correu a tothom a qui conegueu perquè la campanya s'estengui el màxim possible. Amb el vostre ajut, podem aconseguir-ho!

Trobareu informació més detallada sobre la campanya MARCA UN GOL PER LA LLENGUA i sobre la resta d'activitats de la Plataforma per la Llengua en el nostre web, http://http://www.plataforma-llengua.cat/ . Us convidem a visitar-lo.

Gràcies per la vostra atenció. Cordialment,

Àrea de Comunicació
Gràcies per la col.laboració, Reig.
Free counter and web stats