31 de maig 2006

EL PLAYBOY DEL DIA 31/05/06


Hugh Hefner converteix la Casa Batlló en una 'mansió Playboy'






Hugh Hefner, un dels homes més envejats del planeta, va celebrar ahir a la nit a Barcelona una de les festes de la gira commemorativa del seu 80è aniversari. El creador de la revista Playboy, que presumeix de mantenir-se en bona forma gràcies a la Viagra, va canviar per una nit la seva mansió de Los Angeles, escenari de llegendàries festes, per l'arquitectura modernista de la Casa Batlló.
Hefner, que jura que era molt introvertit en l'adolescència, ha abaixat el ritme. Normalment tenia set nòvies simultàniament, però ara només en cuida tres, atentes al batec d'un cor que ja ha tingut un infart. Les regnes de la revista les porta ara la seva filla Christie.
Kendra, Bridget i Holly, totes tres rosses, voluptuoses i picardioses, acompanyen Hefner, que es refereix a elles com les seves"amigues", sense cap preferència.

Set novies a la vegada!!! Serà fantasma el tio! si jo amb la meva dona ja no puc! Potser per que és la meva dona i no la meva novia hmmmm. Però realment el que desitjo és contactar amb la seva filla Christie i que em proposi fer-li de conillet a ella. També necesitarà set, algú més s'apunta??
Free counter and web stats