31 de desembre 2010

LA TONTERIA DEL DIA

Hola a tots!
Acabes d'entrar a la TONTERIA DEL DIA, un espai virtual on podràs llegir una mica de tot. Cada dia una nova coseta. Un poema, una crónica, una foto, una dita, una felicitació, un retret,... et pots trobar de tot a la TONTERIA DEL DIA.
Però el més interessant és que s'accepten els teus comentaris, s'accepten i s'esperen, sempre seran benvinguts. Mira, llegeix, pensa, opina, critica i escriu.
I si enlloc d'un comentari vols que et penjem alguna cosa, alguna TONTERIA particular, doncs ens la fas arribar i te la penjarem. LA TONTERIA és de tots els que vulgeu participar.
xavi-e

16 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola senyor Tonteria del dia.
Volia fer un comentari. El seu blog sembla sortit d'una peli de regreso al futuro, ja que despres de mesos de sortir la tonteria del dia ara sembla com si comences de nou. Es com els diaris o les revistes quan diuen número 3567, segona época.
Però el mes sorprenent es la data en la que fa vostè aquesta proposta: el 31 de desembre de 2007!!!. Que vol dir que no podem fer propostes fins aquesta data? Que vosté no sap ni en quin dia viu? La tonteria del dia es la data del dia que es una tonteria? Te voste un weblog i es fa el modern però no sap ni posar la data a l'ordinador?. En fi, espero solventi aviat aquests problemes i la tonteria del dia torni a ser un mitjà d'informació i contrainformació i que les seves noticies siguin gratament esperades pels seus visitants.
toni-aa

12:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

ji ji ji

Com es pasen tu!

ASCOLTA! (Amb A), no habies de parlar de sexe?

Ja estas linkat a http://dotzepolzades.tk/ a veure si així arrases amb visites.

Per cert, bon Programa!

P.D. Pot dir vosté a la Direcció de la Ràdio que el Denon no va bé. A camps de cotó i a Dotze Polzades no es fan cas!

3:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Crec que deus uns sopar a algú... a Hospitalet només hi viuen poc més de 260.000 persones... si, si, a mi també em semblava que n'hi havia més. Diumenge ens veurem i procuraré no estar serio quan et vegi amb la càmera. Au doncs, a preparar el sopar.

2:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

hola, jo també volia dir el mateix del toni.aa, quan he vist la data he pensat ostras ja estem a cap d'any i jo sense el raiiiiiim
salut,
nkrna

12:53 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

7:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

definitivament tenim la reserva feta al restaurant la coloma d'el masnou, ja us he dit com arrivar, només em cal afegir que la reserva està feta alnom:
"el club de la juguesca"

9:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

9:01 p. m.  
Blogger Guillem said...

Xavi, aquí va el blog del grup Aldebaran.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=150533560
La cançó El Drac fou composada pel bateria del grup i un servidor. Només deu tenir uns 12 anys.
Apa, siau.
Guillem

6:48 p. m.  
Blogger Anapana said...

Pot ser els arqueòlegs de l'any 4008, trobaràn restes d'homínids aparenment intel.ligents, i al seu costat hi haurà restes de llums nadalenques,de pares Noels,
joguines i tarjetes de plàstic.
Especularàn i formularan alguna teoria com aquesta, hi havia uns grups d'homínids que celebraven rituals festius amb abundància de menjars i regals, el que encara no hem descobert, es per quina raò ben aprop en tenien molts de tancats, i perquè més lluny n'hi havia molts altres que morien prematurament, sembla ser que de gana........

10:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Interesante el blog primo!!! lástima la barrera del idioma. Me complica la compresión. Pero, adelante!!!! Excelente el video de coca cola!!! yo era fanático de "los marcianitos" (el galaga o el galaxi), los primeros video juegos.
Abrazo!
Pablo (from Buenos Aires)

11:40 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

8:22 p. m.  
Blogger MONTCADA CONFI said...

No es cap tonteria .

No hi ha res que superi veure el neixament de una criatura .

Felicitats als pares !
Benvingut aquest mon Pere!

4:10 p. m.  
Blogger Anapana said...

tiu, collons, aviam si deixes la mandra i comences a penjar coses, no?. Pot ser estàs en un moment baix, segurament no et servirà de consol però jo estic en "caiguda lliure"............

8:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En brazos de la mujer madura

De vez en cuando la vida
toma conmigo café
y está tan bonita que
da gusto verla.
Se suelta el pelo y me invita
a salir con ella a escena.

(Joan Manuel Serrat)

Contemplar tu cuerpo desnudo junto al mío, a las tantas de la madrugada, hacer una pausa en el vendaval de emociones que nos sacude, mirarte fijamente a los ojos, se me hace extraño. Sentir tu calor, la fragancia de tu piel, devorar tu boca mientras tú devoras la mía, temblar al ritmo de tus jadeos, descubrir la flor de tu secreto, me pone en un apuro, querida mía.

Yo, el acomplejado, el prejuicioso, el incomprendido, el niño empanado diana de todas las ofensas, estoy aquí a tu lado, libre de las ataduras del pasado, comenzando a vivir, cómo quién dice. Me pellizco, por si acaso, notando el ligero dolor, sintiendo la realidad en mis tiernas carnes. No es un sueño, desengáñate, no puedes escaparte por ahí...

Vuelvo a tus brazos, a desplomarme en tu regazo, muñeca. Vuelvo a admirar tu fisonomía, la espléndida figura que me cautivó, la figura que entretiene mis pensamientos. La fuerza irreparable de mi virilidad naufraga frente a tu poderío, mujer, salvaje y pacífica mujer.

Entiendo que lo nuestro, esta historia que tejemos día a día, noche a noche, no es una empresa fácil. Lo sabíamos de antemano, la sociedad está contra nosotros. La hipócrita sociedad judeo-cristiana, que abandonó a Cristo en una cuneta y lo sustituyó por el Dinero, conspirará siempre contra nuestra felicidad. Recién empieza el gran combate.

La edad nos separa, el amor nos une. Sí, el amor, el afecto inexplicable entre un hombre y una mujer, la palabra que tanto temen mis coetáneos, esclavos de sus silencios y de sus cobardías. Al aquí presente no le da miedo esa palabra, gracias a Dios. Existen otras cosas más dignas de ser temidas.

Tu primer proyecto vital fracasó, yo todavía ando confuso, huérfano de proyectos, ávido de experiencias, necesitado de cariño. En ti encuentro la paz que había buscado en otras mujeres, con escaso éxito. En ti, reposa el guerrero encerrado dentro de las fronteras de mi debilidad. De ti, recibo lo anhelado, lo nunca tenido, un pedacito de cielo, nada más que eso. Y nada menos.

10:32 a. m.  
Anonymous Anònim said...

tiu, molt bé un any més donant canya, gràcies al teu blog ara fa dos anys em vaig animar a fer el meu, llàstima que un altre company ho va deixar al cap de poc temps....
la tonteria del dia és un espai que et fa una mica de companyia i no et demana res a canvi, bé seguim tots plegats endavant.
Salut i felicitat !

10:21 p. m.  
Blogger joan said...

fa temps que no escrius cada dia una cosa nova!..... és millor que escriguis cada dia una bossa nova!

3:16 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats