25 de març 2009

L'AGENDA DEL DIA

Wola a toton!

Bé, en realitat no és tracta d’una agenda del dia, sino més aviat de tot un seguit de propostes per tota la setmana.
Per començar avui dimecres partit de futbol al Montcada Stadium, Darkis vs Vermellets. Hmmmm, però això no interessa gairebé a ningú.


Doncs aleshores, demà Dijous, presentació del llibre “De la consciència a la conducta: L’experiència de tallers per la Llengua” a l’ABI. Vindrà el David, la Neus, i jo mateix faré la presentació. O no. Cliqueu per fer més gran.


Per divendres us proposo una festa a la discoteca punxosa i innombrable de Montcada per recaptar fons pel grup de treatre TEA345. Com molts de vosaltres ja sabeu, és el grup que té el muntatge " El diari d'Anna Frank" i el 23 de maig els ha sortit la magnífica oportunitat d'actuar a Amsterdam.
Per aixó aquest divendres fan una festa, per fer calerons per poder finançar els desplaçaments de l'actuació ( els nois i noies del grup son estudiants i el cost és moooooolt elevat, oi Encarna?). I si porto la samarreta del barça.... podré entrar?

I finalment Dissabte 28 una cita amb el planeta per demostrar que la lluita contra el canvi climàtic és possible. Apaga la llum de 20:30 a 21:30. El febrer del 2007 ja ho vaig fer durant 5 minuts, però ara toca una hora.... potser és que la cosa ha empitjorat??
http://www.wwf.es/ per més info.

Free counter and web stats