26 de febrer 2009

EL POLVO DEL DIA

He llegit que al blog de la lucre que tots tenim algun polvo pendent. Sabeu que vull dir, oi? Un polvo pendent és aquell que mai no vas fer amb aquella persona amb la que tenies una forta atracció sexual, un tensió, una electricitat, un morbo especial. I sigui per la raó que sigui doncs mai va arribar a ser. ( bé, en aquest cas seria molt millor dir “mai vas arribar a fer”.) I clar, amb el temps, s’ha quedat allà, en el racò de les coses pendents, com una assignatura pendent o una espineta clavada.
I què ..... no te la penses treure aquesta espineta emprenyadora??
O potser vols deixar el polvo pendent sempre allà, en el teu imaginari, com idealitzat? No t’agradaria portar-lo a la realitat? Un, només un, eh? Bé, potser uns quants si la cosa és genial, però ja està. No vulguis quedar una segona vegada, no aneu a ser amants, ni parella, ni res. Només això, el polvo pendent. Tant si és noi com si és noia, estic segur que aquí trobareu el vostre polvo pendent:
Veïns de sempre: els típic veïns que de petits eren emprenyadors de mena però que amb els anys han crescut i .... mare meva com s’han posat ara! La nena amb trenes ara és una rosassa plena de corbes i el nen ploramiques té un cos de gimnàs impressionant.

Companys de classe: Si, ja sabeu a qui em refereixo. Des de la nena de la classe d’EGB de tota la vida que te la trobes ara i ...... perds el nord, fins la companya de la facultat que sempre que la veies et posava.. uf! Com et posava.... llesta, intel·ligent, amb classe, boníssima, i amb aquell escot q portava.

Amigues: aquest és el més horrible, per la proximitat, per que la veus massa sovint. I clar, sou amics, i penses que no fotràs enlaire una amistat com la vostra per una nit de sexe salvatge... per que clar, després l’amistat no serà igual, ..... o potser sí, o potser serà millor!! I és que quan porta els texans arrapats marcant aquell cul....

Germanes grans dels amics: Les veies allà, quan anaves a casa dels amics, inaccessibles del tot, elles estaven a un altre nivell, i a tú se’t queia la baveta si et deia alguna cosa com ara “mocós, aparta d’aquí”. Escoltaven unaltra música, ballaven d’unaltra manera, parlaven d’unaltra manera, eren unes deesses. I jo anava pensant........ “ja em faré gran, ja em faré gran...”
Novies d’amics: Hi ha el pacte no escrit entre amics que diu que la noia d’un amic és com si fos un tio i per tant, ni tocar-la. Però clar... si se t’insinua una mica... i clar, no son parella de veritat, i a més no van gaire bé, i tampoc és tant amic meu, que ja no ens veiem gaire, i .....

Novies de tios q et cauen fatal: Son coses q no les entens mai. Com pot ser que un tio tan gilipolles tingui una novia així. No hi hauria cap plaer més gran que fer una revolcada tremenda amb una d’aquestes... I encara seria millor anar al gilipolles i explicar-li el que has fet.

Mares d’amics: Un altre clàssic. No parlo de les mares que et trobes cada dia quan vas a l’escola a portar els nens i uala com estan!, no, no, parlo de la mare d’un amic que quan érem nens ja li trobaves un no se què i que quan et parlava et pujaven els colors i després el que ja no son els colors.... Ai! Com et posaven aquelles corbes de dona de veritat.

Companys de feina: Que em dieu d’aquest. La norma de “On tinguis la feina no posis l’eina” és realment un obstacle? Aquella companya de feina amb la que hi ha aquella tensió, aquell tonteig, aquell bailoteo del dia del sopar de nadal, aquell tanga provocador que t’ensenya cada cop que s’ajup. Aquella Rocio que em matava. aiiii.

I així hi ha mil, de segur que ja en tens uns quants al cap. Ara ha arribat el moment, ara quan et trobis la veïna (o el veí) pel carrer major tot passejant, o aquell company de classe que ara veus amb altres ulls, l’ex-novia d’un amic que es torna a creuar en la teva vida, ara te’ls pots follar a tots, però..... ai...... ai....... i si la cosa no resulta com sempre sempre sempre t’has imaginat? I si cau el mite? I si resultés que no sap fer petons, que és una xerrameca, que no té pits i només té wonderbra, que no sap tocar-te, que és del PP, o no està depilada, .........
En definitiva, a mi m’agrada seguir pensant que jo soc el polvo pendent d’algunes...
O no.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

japi dei japi dei! aiiii.... la meva espineta clavada és un troç de home que no para d'escriure tonteries a un blog.... aiiii....
XXX

1:21 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats