12 de març 2009

L'ANIVERSARI DEL DIA

Wola a toton!
Ahir la Sra. Angeleta va fer 100 anys!
Buscava una cançó per afegir a aquestes 4 ratlles. I aquesta és la millor. La seva neta Sílvia li va cantar un trosset ahir a la nit, i a tots ens va emocionar. Ja la podeu posar i continuar llegint mentre sona........


Ahir la Sra. Angeleta va fer 100 anys. I ho vem celebrar a l’ABI (que també fa cent anys) com es mereixia, amb tota una festa i tot de gent del poble, família, amics i coneguts. I li dic senyora Angeleta per que tota la vida li he dit així, la Sra. Angeleta. Tota la vida ha estat veïna meva, i quan dic veïna ho dic de veritat, no només “veïna del poble”, si no que mentre jo m’estava a l’àtic ella s’estava al 1er 2ona. Érem veïns de veritat. I quant anys fa d’això... 20....30...40? Tant se val, els anys han passat, i ella continua formant part del poble. Em paro a pensar un moment i penso en tot el que ha arribat a viure.... penseu en tot el que ha passat des del 1909 fins avui, guerres, crisis, anys bons, anys dolents, formar una família, veure-la créixer, per que ara ja en son una bona colla de família. L’ Angeleta ha fet cent anys i en farà uns quants més per que el seu estat de salut és envejable. Ahir la vaig veure emocionada, potser sobrepassada per tota la festa i l’homenatge, no és per menys. Moltes Felicitats Angeleta!!

BALANÇ DE TARDOR
Quantes espines,
i quantes roses,
de tots colors
us fan coixí.


Son anys de vida
en camp de lluita
d’amor i cant
als quatre vents.


Dansa el crepuscle
de l’hora en calma
al propi pit
i al propi cor


I la ment vola
per la sembrada
amb el coixí
de tot record.


Però, ai! Això no s’acaba aquí, ja us podeu calçar, la Matea, la meva avia, ve al darrera amb els seus 95 anys, i s’apropa amb molta força!! O no.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

ho he llegit a la veu de montcada i no es sembla en res al que ens expliques. Allà diu que: L'Ajuntament fa un homenatge a l'angeleta.
Al final qui ho va organitzar? la seva familia, l'abi o l'ajuntament?

KALICUTRES

12:09 p. m.  
Anonymous Anònim said...

BURRU! qui creus que ho va organitzar tot? Doncs la familia! L'ABI va posar el local i l'ajuntament nomes va anar a fer-se la foto, com sempre.

ToniP

1:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

MOLTES FELICITATS ANGELETA!
E.S.G.

12:21 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats