22 de desembre 2008

LA CAGADA DEL DIA

Ahir Diumenge es va instal·lar el Tió més gran que he vist mai a la Diagonal de Barcelona. Formava part d’un acte solidari organitzat per Catalunya Ràdio. El Tió que feia uns 7 metres d’alçada i 14 de llarg va ser cagat per centenars de nens i va donar moltes joguines. Era tan gran que els nens podien entrar a la seva panxa a recollir-les!! Abans, com és natural, els nens l’havien d’alimentar o engreixar amb pasta, arrós o galetes, i després picar-lo amb el bastó i cantar la cançò. Tot aquest menjar ha anat a parar a la Fundació Banc dels Aliments, que el repartirà convenientment.

Mentrestant a l’altre punta del mon, bé, no tant lluny, a Bucarest, Romania, un total de 3939 persones van batre un nou record Guinnes: Han estat el nombre de persones més alt, vestides de Santa Claus (que no Pare Noëls) per repartir regals. Ai! Que bonic!

I és que cada país té les seves tradicions i els seus costums. A Catalunya volem cagar el tió. A la resta del mon que es disfressin de Santa Claus, si volen. Per sort ja ha arribat l’ESCAMOT TIÓ per recordar-nos-ho. Fins i tot he trobat que l’Escamot Tió Montcada ha creat un grup al Facebook, per que tots pugueu posar la vostra opinió, proposeu accions a fer, i penjeu les vostres fotos. El grup es diu ESCAMOT TIO MONTCADA i és fàcil de trobar. O no.
Free counter and web stats