12 de novembre 2008

EL BLOG DEL DIA

Wola a toton! Nusé ben bé per què però des de fa uns dies el FACEBOOK treu fum.
Que què és el facebook? És una web de “contactes socials”. O sigui et dones d’alta, et fas un perfil i pots començar a buscar gent que també està donada d’alta. Pots retrobar amics de l’escola que feia 10 anys q no sabies res, ex-parelles (bé, d’akests potser millor continuar sense saber-ne res, total, pel q aporten al mon...), companys de la facultat, follamics o follamigues (uala! això ja us explicaré un altre dia que vol dir, però queda bastant clar, no?), penjar i compartir fotos, crear grups amb interessos afins, i una gran varietat de txorrades varies, com fer el test “Que tipo de borracho eres?” . La qüestió és q hi ha una gran activitat en el facebook, i cada dia rebo notícies de gent perduda en els records del temps, i ara m’he fet del grup d’antics alumnes del cole, de la facultat i fins i tot dels parvulitos, q jo també era petitó. Mireu mireu:

Ara q ja soc més grandet, apart de mirar el FACEBOOK, també llegeixo altres coses, nusé si més interessants o no, però diferents segur, sobretot blogs. Apart d’animar a la gent a fer-se del Facebook, també em dedico a animar els amics a fer-se un blog. Un dels que darrerament ho ha fet ha estat l’amic Toni +-, assidu comentarista d’aquest blog. Ja fa uns dies que ha creat el seu, no us el perdeu i no el deixeu de comentar, que això l’animarà a continuar escrivint. Ah! Toni, obre’t un facebook també óstia! O no.
L'adreça:

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

hola wapo!, i com et podem trobar en el facebook este?

12:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

ara que per fi faig un bloc, torno a estar fora de joc, i hauria d'estar al facebook? i quan estigui al facebook que es portarà?

Toni +-
PD faré un post sobre aix

10:22 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats