24 d’octubre 2008

ELS CARTELLS DEL DIA

Wola a toton!! Avui us vull proposar un parell d'activitats per fer akest cap de setmana.

El primer de tots és força atractiu. Es tracta d'anar a passar el dia o el matí o la estona que us peti a la Torre dels frares, unes ruines curiosament dempeus!. La Torre dels Frares és un dels edificis més antics de Montcada. La seva història es perd a la nit dels temps, segons alguns documents va ser una construcció depenent dels frares de Sant Jeroni de la Murtra, altres , fins i tot, el reconeixen com a centre inquisidor a l'Edat Mitjana. Va estar inclós dins de “l'Inventari del Patrimoni Històric i Arquitectònic” de Montcada i Reixac, editat a 1999. Ara aquest edifici abandonat i en estat precari ha estat okupat per una colla de joves que amb molta feina i voluntat l'estan rehabilitant. No només han de lluitar contra l'estat precari de l'edifici, si no que també han de lluitar contra l'ajuntament, ja us podeu imaginar els motius. Aquesta colla li volen donar un ús social i com a primera petita mostra dissabte han organitzat un CABARET.



Akesta vegada la convocatòria és per una trobada de festa a l'hora que reivindicativa, per gaudir fora dels espais i les formes habituals! Per posar un toc de color i de llum allà on la gent que viuen a la Torre veuen negre. Aqui teniu la programació:
12:00 Rebuda i esmorzar
12:15 Taller de malabars
14:00 Dinar
16:00 Titelles
17:00 Monòleg – Mariana
18:00 Monòleg – Àgus
19:00 Teatre Social – Rebel'Art "imagine la machine"
20:00 Malabars i clown – Peleciclo Underclown
21:00 Jam session



D'altra banda el proper DIMECRES 29 d'OCTUBRE a les 19:30 a l'ABI hi haurà una xerrada- roda de premsa de la PLATAFORMA PER LA DEFENSA DEL PATRIMONI. Per denunciar l'especulació sistemàtica permesa per l'ajuntament i que ha malmés tant Montcada en els darrers anys. El lloc triat, l'ABI , no deixa de ser un dels edificis emblemàtics del poble que també està sent sotmés a pressions des de fa temps. La vida social de l'entitat, el recolzament dels socis i de les entitats allotjades dins, i tot el llegat històric d'aquesta entitat (l'any vinent celebrarà el seu CENTENARI) estant permetent guanyar temps al temps. Tant l'ABI com la Torre dels Frares son patrimoni que cal conservar i protegir.


I després per la tarda, a l'ABI el nucli local de la CAL ha organitzat un altre acte del CORRELLENGUA. L'agenda serà:

18:00H: BERENAR i XOCOLATADA i ANIMACIÓ INFANTIL AMB EL MAG RAFA.
Un cop acabat ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CORRELLENGUA, LECTURA DEL MANIFEST I PARLAMENTS.
A LES 20.00 H CÒCTEL DE BEGUDES DE LA TERRA I MÚSICA AMB EL GRUP STOCK DE SONS !

TOT A L'ATENEU ABI!! Futur, Llengua i Nació!!!

I al vespre el grup de teatre TEATRAC de l'Ateneu ABI fa l'estrena de la seva obra "Això no és vida " al Kursaal, dissabte a les 21:00h.

I per acabar DIUMENGE 26, l'Ateneu ABI, l'AAVV del Carrer Major i la CAL organitzen la butifarrada popular al carrer major. L'any passat erem més de 400, aquest any s'han comprat unes 800 butifarres..... a veure on ens kdarem.

Per cert, nois de la Torre dels Frares, Carla i companyia, imagino que ens veurem diumenge en aquest mega dinar popular. O no?

Bé, nois, jo penso anar al dinar a la Torre dels Frares i ja us penjaré un post la setmana vinent amb unes quantes fotos. O no.



Free counter and web stats