22 d’octubre 2009

EL CORRELLENGUA DEL DIA

Wola a toton!

Ja sabeu que a vegades sóm (uns quants) una mica tontus i no tenim prou feina que, mira tú, ens agrada buscar-nos més. O molta més.

De manera que JA tenim organitzat el CORRELLENGUA 2009. Coordinat pel nucli local de la CAL. Aquest any hem fet una veritable feina de coordinar a molts grups i entitats, i us oferim una oferta lúdica molt amplia, (concerts, correfocs, jocs infantils, sopars, fira de pagès, xerrades, sardanes.....) però també us podem oferir una oferta educativa molt gran, amb info per aprendre català des del nivell més bàsic fins el més gran. Juntament amb el servei local de català farem la presentació de parelles lingüístiques, on poden participar els que ja sabeu català i tingueu ganes de col.laborar i les persones que no en saben i el volen aprendre. També informem dels cursos que ofereix el mateix SLC. I durant una setmana hi haurà l'exposició "Encomana el Català" a la biblioteca. També informem dels grups de conversa "XERREM" que organitzem a l'ATENEU ABI cada divendres, on fem el mateix que les parelles língüístiques, però en grup i molt més distés. I per últim oferirem una xerrada de "TALLERS PER LA LLENGUA", http://www.tallers.cat/ ja dirigida a tots aquells que ja tenim el català com a llengua principal, però que fem submissió lingüística, o sigui que ens passem a parlar en castellà a la mínima de canvi. Error!!! Com podem no fer-ho?? Tallers ens dòna les pautes. (i moltes altres coses!!)

Com podeu veure un CORRELLENGUA ben xulo i molt complert.

I encara no l'hem començat i ja sabem coses en les que hem fallat i que les tenim apuntades de cara al de l'any vinent. Més grups, més entitats, més oferta, més llarg, i més CATALÀ.

Espero que us agradi i participeu. Esteu tots convidats, i l'Eva del Vitaldent Poblenou també.


Us adjunto per aquí el cartell de tots els actes i el cartell del concert. Clica a sobre per ampliar-lo. I si vols col.laborar l'any vinent....m'escrius.
O no.

1 Comments:

Blogger eva said...

Hola!
No em podia estar de respondre! (i menys fent-me esment com em fas).
Aquest cap de setmana en principi sóc fora de Barcelona, però ja m'agradaria participar-hi, ja!
Va, si vinc us ensenyo a parlar pallarès (un dels bonics dialectes del català ocidental), què me'n dius? ;)

12:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats