18 de juliol 2008

L'ADEU DEL DIA

Wola a toton! Avui havia pensat en una dita per tancar la setmana, però m'han estat arribant mails d'amics recordant-me que avui plegava en Bassas, i clar, he pensat q es mereix un post, i una dita, i un adeu.
La Marta m'ha dit:
BON DIA, SÓN LES 8 i avui és l'últim dia del Bassas, és una llàstima que per la incompetència dels de dalt, els que manen, ens quedem sense aquest periodista que parla fort i clar però sense cridar, sense embuts i amb contundència però sense perdre l'educadació, seriós i rigorós però amb un punt d'humor...Espero que els nous reptes que se li plantegen ens permetin poder tornar a gaudir d'ell! Bassas FINS AVIAT!!!!!!!!!!

El comiat de Bassas es produeix després de mesos d'especulacions i d'atacs reiterats del PSC, que l'acusava de 'nacionalista'. Aquests atacs van ser especialment directes per part del diputat Joan Ferran, que va personalitzar en Bassas el concepte de 'crosta nacionalista'. En aquesta entrevista amb El Periódico, del 4 de desembre del 2007, Ferran deia: 'Quan un director de programa pronuncia arengues com les que se senten a primera hora del matí a Catalunya Ràdio disfressades d'informació confon els seus oients, que pensen que el que reben és informació. En una emissora pagada amb els diners de tots els ciutadans, els que són nacionalistes i els que no ho són, això és intolerable, encara que el locutor sigui una estrella de l'star system engreixat en l'últim quart de segle'.

I si hi ha crosta és per que hi ha ferida, i si hi ha ferida és per que algú esta ferint-nos. O no.

ADEU ANTONI, gràcies per la feina feta!

Que poques se'n coneixen, de persones, que diguin paraules que valguin!
Elias Canetti, escriptor búlgar d'origen sefardita en llengua alemanya (1905-1994)

1 Comments:

Blogger Guillem said...

És una pena. I a sobre, tot enllaçat amb la "crosta nacionalista" del Ferran i la "crosta de merda" de l'Oriol Pujol. On anirem a parar?
Si voleu sentir el comiat del Bassas, aneu a aquesta adreça. Són 27 minuts d'emoció pura.
http://www.catradio.cat/reproductor/audio.htm?ID=267243

12:34 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats