02 de juliol 2008

LA JUGUESCA DEL DIA

Wola a toton!!
Primera proposta per quedar i fer efectiu el dinar de la juguesca!!!
Ah! primer els resultats:
Us recordo les juguesques fetes i, de pas, la posició de cada un:
NOM POSICIÓ ERROR
ENRIC 18 2
MIQUELÀNGEL 12 4
XAVI W 20 4
XAVI C 11 5
DOMÈNEC 10 6
TONI +- 7 9
JOAN 4 12
NOËL 2 14
JULI 2 14
JORDI SASE 2 14

De manera que els cinc primers seran convidats pels cinc últims.

Es proposa com a data el proper DIJOUS 10 DE juliol. El lloc serà el restaurant "el taller"de Caldetes. Apali, cap a la platja !!

La estadística (fixeu-vos que ja podem fer estadístiques i tot de la juguesca) doncs, la estadística diu que l'Enric les ha guanyades totes, si més no serà una dada més a tenir en compte per la propera.
El Festival d'Eurovisió va ser, durant molt temps, part de l'educació sentimental dels nostres pares. Era i és una merda de festival. Per això es va enviar una cançò de merda al festival, en una maniobra per fer crèixer les audiències de la tele. I ho van aconseguir perque hi ha molts frikis que pensaven que això era el que es merexia el festival. Però ha estat una operaciò supercomercial pel Buenafuente, que no ha parat d'allargar el xiclet fins a cansar-nos a tots. Estic esperant que acabin de sortejar la puta guitarra de plàstic que portava i que ens deixin en pau d'una vegada. Encara hi ha webs on quan entres s'obre un pop-up de publicitat del pesat aquest. Directament tanco la web. Espero q no la vulguin convertir en la cançò de l'estiu!! (Bé, segur q no, ara serà el "PODEMOS")
Com a consol podem dir que l'important és participar o que no es preocupin gaire, van deixar Espanya al lloc que els toca. Llàstima no haver fet un 25. Malgrat tot va fer el millor resultat pels espanyols (molt millor que els OT de turnu) des de feia molts anys i els resultats econòmics han estat..... millor ni saber-los que ens indignarem.
El festival, com a tal, continua sent el que era en els estats que han emergit en l'Europa dels últims 20 anys. És a dir, un aparador no només musical; una autèntica lliçó de geopolítica, amb blocs definits, aliances i germandats nacionals dibuixades amb criteris ideològics i/o territorials. Més curiositats, alguns m'heu comentat que el presentador, un tal uribarri, em sembla, encertava la majoria de votacions. També he escoltat a la radio que el festival portava un delay de tres segons i per això les sabia, ... nusé, la veritat és que m'importa un chikilicuatre.
I acabem ja d'una vegada el tema del chikilicuatre que ja cansa mooooooooooolt. Només comentar una frase genial que va dir el David Fernandez (l'actor que interpreta al Rodolfo Chikilicuatre) en una entrevista feta pel Basté a RAC1:
-Basté: "no et molesta que por la calle et diguin Rodolfo!?"
-David Fdez: "hombre, es que antes por la calle me llamaban Gilipollas!"

I finalment la única versió soportable de la cançò, la que feia juntament amb la TATA GOLOSA.
O no.

Free counter and web stats