12 de febrer 2008

LA PROPOSTA DEL DIA

Wola a toton!
Dijous passat en Mariano Rajoy, diuen que lider del PP, va anunciar que si guanya les eleccions posarà en marxa un nou 'Pla de reforestació nacional' que suposarà plantar 500 milions d'arbres en quatre anys.
Ostia, m’encanta la idea. I suposo que als amics de http://amicsarbres.blogspot.com/ també. Encara que segurament tampoc es creuran la noticia. De fet això suposa un gran canvi d’opinió d’en Mariano, doncs fa uns mesos va dir allò que “hi ha problemes més importants que el canvi climàtic, com els del sector energètic o els de les emissions de CO2. Jo sé poc d'aquest assumpte, però el meu cosí suposo que en sabrà. He portat aquí deu dels més importants científics del món i cap m'ha garantit el temps que farà demà a Sevilla. Com algú em pot dir què passarà al món dintre de 300 anys?” eh? eh?. Ja sabem tots que el Mariano i el seu cosí no estan gaire per tot això del medi ambient, els agrada més fer apartaments i blocs de pisos, sobretot a tot el litoral de Valencia, i mes aviat se’ls enfot bastant, però això dels 500.000.000 d’arbres no és mala idea per que fent-ho arreglarien molts més problemes dels que s’imaginen. Mireu:
500.000.000 arbres a plantar en 4 anys vol dir que plantarà uns 342.465 arbres cada dia. I treballant les 24 hores al dia vol dir plantar 14.269 arbres cada hora.
Ostia quin geni aquest Mariano! Necesitarà tant personal per plantar arbres que acabarà amb tot l’atur. Vinga, tots els aturats a plantar arbres!! Les fàbriques de fer arbres ja poden començar a fer-los. Per qué d’algun lloc han de sortir els arbres aquestos no? De la fàbrica d’arbres!!, que ja tenen feina asegurada per una temporada llarga.
En Mariano també deu haver pensat el lloc on els plantarà no?? Mireu, si tota la seva Espanya fa uns 504.645 km2, arrodonim a 500.000 kms2, vol dir que per plantar 500.000.000 d’arbres haig de posar 1.000 arbres a cada kilometre quadrat, que vol dir posar un arbre a cada metre quadrat!! I clar, el lavabo de casa només fa un metre i mig, o sigui que només m’hi cap un arbre i mig , però clar no el tallarem pel mig l'arbre que em falta per posar.... li demanarè que me’l deixi posar a la terrassa, que allà tinc una mica més de lloc. Aixì cada dia pixaré en un arbre, com si estigués al bosc. I potser fins i tot se’m fan bolets, i al no haver de sortir a caçar-los al bosc, doncs m’estalviaré un munt de benzina, i un munt de contaminació menys, i un estalvi econòmic per mí doble: de menjar i de benzina, la qual cosa recuperarà la meva economia domestica i serà més fàcil pagar la hipoteca, i al no agafar el cotxe hi haurà molts menys morts a les carreteres (bé, encara que estaran totes ocupades per arbres, clar). Ostia, s’arregla tot de cop!!
He sentit a dir que a Montcada, ara quan soterrin el TAV, trenet d’altiiiiiissima velocitat, a dins del tunel també posaran uns quants arbres d’aquests del Mariano, diuen que així es podrà caminar una mica millor pels carrers del poble i quedarà més decorat i arregladet el tunel dels collons.
És un geni en Mariano!



FOTO: Carrer major de Montcada

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

La bogeria en la que s'esta entrant en les "promeses" electoral es acollonant, però això no ens ha de fer perdre el nord, ni ser manipuladors en les crítiques. Valorem ara el nostre nivell en matemàtiques. En quin càlcul se li ha anat la mà al redactor del post, i s'acabat pensant que havia de plantar arbres fins i tot al lavabo?
Toni A.

10:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Xavi! Ets un catxondo!
Em ric molt llegint el teu blog, algun dia has d'escriure un llibre!

Dragan Pantelick

1:50 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats