11 d’abril 2007

LA JUGUESCA DEL DIA

hola a toton de nou!!



Ara us explico la nova juguesca i les condicions per participar.



No us talleu i participeu.
A vore (q vol dir "a veure")

Aquest cop hem triat una temàtica que ara està de moda: el canvi climàtic!!. Ja en vem fer una de caire social, una de caire esportiu, una altra de caire polític i ara aquesta que diu aixins:

En el dia d'avui 4 del 4, quatre d'abril, els pantans de Catalunya estan al 38,2% de la seva capacitat. (Adjunto foto del diari "la Vanguardia" on consta aquesta dada. ) (i ja sabeu el q diuen, si la vanguardia diu q les vaques volen.... o que el mas serà el president doncs.....) La juguesca consisteix en dir quina quantitat d'aigua emmagetzemada tindran els pantans del nostre pais, Catalunya, el proper 31 d'Agost. Aquesta dada serà verificada amb la dada que publica "la Vanguardia" el mateix dia. Altres dades no valdran.


S'ha de dir un número, per exemple, el 56,7% o el 13,5 %. Totes les dades rebudes seran recopilades i guardades i publicades aquí mateix. El dia 31 d'agost les compararem amb la dada real i, de tots els participants, la meitat que més s'aproximi a la dada real tindran el dinar de franc. La meitat dels participants que més s'allunyin pagaran el dinar a l'altra meitat.
Hi ha un comodí a disposició dels participants, que si algú l'aconsegueix tindrà el dinar de franc assegurat. No el publico, si el vols saber ... participa, ens ho preguntes i te l'explicarem.

El dinar el farem el proper 12 de setembre, l'hauriem de fer el proper 9 del 9, però cau en diumenge ... de manera que ho passem al primer dimecres hàbil, que resulta q és el 12 de setembre, l'endemà de la diada. El restaurant encara està per triar.
Els que volgeu participar teniu una setmana per dir o fer la vostra previsió. EL proper dimecres 18 d'abril a les 12 del migdia quedarà tancat el plaç per fer la vostra proposta. La podeu afegir aquí mateix en un comentari, o responent l'email que rebreu amb la vostra dada.


Podeu començar a consultar toooootes les webs del temps, tooootes les webs de previsions, les de la NASA la ESA i la CHINAweather, feu els vostres excels, les vostres estadístiques dels darrers 10 anys o més, però si no vol ploure...... no plourà. O si. O no.


SORT A TOTHOM!!!!!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bon dia:

Sento no haver pogut anar al meu primer dinar de la juguesca, pero es que les gastroenteritis, no perdonen. Respecte a la nova juguesca, tinc a dir varies coses:
1. Com que estarà plovent desde ara fins al 14 de maig (per arruinar-me el casament), i com que després farà una calor de cagar-se, diría que es compensarà l'aigua...
2. Per altra part, el consum extra d'aigua per part de polítics acollonits pels resultats de les properes fites electorals, rebaixarà l'acumulació d'aigua fins un 35%.
3. Tambè dir, que com el Xavi Paredes farà alguna intrusió més a la Torre Agbar, suposem que tocarà botons erròniament per canviar la il.luminació de la torre, i conectarà les reserves que tenen amagades sota aquest maravellós PENIS, així que el nivell pujarà fins al 43%.
4. Potser, amb una mica de sort, el Juanito inaugurará "Can Pons" a principis d'estiu, això fara que entre despeses de neteja, regadiu, jardineria i omplir la piscina, farà que baixi el nivell a un 41%...
5. Però, la dada clau serà, que a partir de demà començarà la OPA de SUEZ i LA CAIXA contra el grup Agbar, el Sr. Ricard Fornesa, President d'Honor d'AGBAR i actual president de la Caixa, es farà amb el poder del Grup AGBAR, comprant el 100% del capital de l'empresa, i aplicaran politiques de super pujades de preus en el consum d'aigua, com es evident que sempre fa la caixa amb els seus productes (la famosa campanya del "SEGUI, SEGUI..."), (com seguis, et posen el cul com un "bebedero de patos", i ja no tindràs collons a aixercar-te mai més). Aquesta super pujada de preus en el consum d'aigua, farà que la gent es dutxi amb Coca-cola, es renti les dents amb Ariel en sec, i vagi al Riu Besòs a rentar la roba, com feien als anys 60.
Les granotes posaràn els seus ous en "Chivas 12 años", i la famosa orca Ulisses demanarà de nou el trasllat a la ciutat comtal per viure en la seva piscina plena de Havanna Club 7 años.
Aquest nou panorama nacional suposarà una retallada abismal en el consum d'aigua potable, així el nivell dels pantants de catalunya creixerà fins a gairebé el 50%.
Així que aquesta es la meva conclusió, el 31 d'agost de 2007, els pantans de catalunya estaràn al 49,98%.
I sino, temps al temps.
Salut

7:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

com, que no plou a gust de tothom, i moltes vegades plou sobre mullat, i per el que plou poc per el que plou sobre pantans, i no serveix de res dir prou quan no plou, prenc el meu gobellet i llenço els daus sobre la taula.
ha sortit un 35, espero que en Tomás Molina no s´enteri mai de la meva manera de fer prediccions.

enric piera

12:15 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats