29 de març 2007

LA CANÇÒ DEL DIA

Hola companys!!
Questa nit no us perdeu AQUALUNG, el programa de música del mon que fem desde Montcada Radio, a les 21 i fins les 23. Ho podeu escoltar via interné, suposo q a www.montdacaradio.com on diu radio on line.
I questa nit hem preparat un programa especial, ens anem fora de la radio, marxem dels sotanos de l'edifici de la radio i sortim a l'exterior, marxem al bar d'un hotel, imagineu el bar d'un hotel magnífic, amb la decoració minimalista, la moqueta vermella, els sofas amplis, la llum fluixa, i us posarem música per a que tingueu un moment agradable i relaxat, sense estridències. Qué vols prendre? un martini és perfecte, o un daiquiri també. Ompla't la copa fins dalt i descorda't la brusa o la camisa. L'ambient serà suau per que tothom pugui conversar tranquilament. Dedica una estona del teu dia, del teu temps a la comoditat, a l'elegancia, al relax, a l'aqualung.
Avui especial música lounge.


Bé, aquesta és potser la més coneguda de totes les cançons chillout,però és molt bona! És diu ªADIOS AYER" i crec que només amb el títol ja està tot dit.
ADIOS ADIOS

Thinking of tomorrow
With the sunset in your eyes
I feel everything and sorrow
So i have to say goodbye

Didn't think that we would love like this
I never thought that i would care
Slowly now i read the writing
It can free us if we dare

If there is
New love
New ways
New changes in our lives
Those times will lst forever
Free counter and web stats