28 de març 2007

LES VOTACIONS DEL DIA


La notícia diu:

Quins són els dos-cents noms de la xarxa en català?
Òmnium convida els internautes que els proposin, per incloure'ls al llibre 'Nació.cat' de Saül Gordillo
'Nació.cat' és el títol del llibre del periodista Saül Gordillo que l'editorial Mina publicarà el pròxim Sant Joan. És el primer de la col·lecció Els llibres de l'Òmnium, que té el propòsit d'estimular el debat sobre les qüestions de llengua, de cultura i de país.

Òmnium Cultural convida els internautes a proposar els noms que cal tenir presents a la 'catosfera'; se'n seleccionaran dos-cents, que es publicaran en un annex del llibre.

La idea és clara:

LATONTERIADELDIA és un referent mundial en la catosfera aquesta. Realment no hem penjat mai cap article d'abast molt ample, ni nacional, ni regional, ni comarcal, ni tant sols municipal. Però no està malament no?. A vegades ens fa passar bones estones i es fa ressó de coses que pasen al voltant d'aquest q escriu. També és veritat que no rep moooolts comentaris com molts altres blogs, que tenen dotzenes de comentaris a cada post penjat, però això és per que son blogs més coneguts ( bé, realment, és perque parlen de política o de sexe, coses cada vegada més semblants) i aquí no vull parlar gaire ni de política ni de sexe. (he dit gaire, no RES). (Hi ha un blog germà de latonteriadeldia on es parla més d'aquests temes, sobretot d'un.... troba'l...) Però està bé com a reflex d'un troç representatiu de la societat catalana d'aquests temps, que som tots els que ho llegim. Hi ha una mica de tot, del que fem, del que voldriem fer, de com som,
de manera que si ho creus ...... entra aquí :
i vota un altre blog que NO sigui latonteriadeldia. Per que no vull sortir en el llibre del Saül Gordillo, ni en el blog del Saül Gordillo. Que sempre hi ha aprofitats de la feina dels altres i no val la pena participar d'aquestes mogudes per profit d'altres. Ja us ho explicaré en un altre moment.
Free counter and web stats