25 de març 2007

LES CANÇONS DEL DIA

Hola a toton de nou!!
Dissabte vaig nar a Igualada a fer un curs sobre..... bé, no és gaire divertit de dir, però va ser força ilustrador, era sobre "fiscalitat de les associacions". Organitzat per la Federació d'Ateneus de Catalunya i amb la participació de força Ateneus de Catalunya. (Quan dic "força" vull dir uns 30). Ho vem fer a l'ATENEU IGUALADÍ, i clar, sempre les comparacions son odioses, però les haig de fer, per que un cop acabat ens van ensenyar l'edifici, les instal.lacions i sobretot el magnífic teatre amb capacitat per 500 persones dotat de .... vaja dotat de tot. Però que no es nou!!! és tracta d'un teatre de l'any 1878!! L'ajuntament i l'entitat l'han arreglat, i no puc evitar de fer les comparacions odioses.



I clar, amb unes instalacions així, les activitats no paren: a la tarda cinema, a l'endemà al matí espectacle de titelles, a la tarda Quimi Portet, .... i això només al teatre.
La questió és que amb tantes entitats, tanta gent, doncs parles amb tots o quasi tots (no em tallo gaire, ja ho sabeu...) i apart de algunes idees força bones per la nostra entitat, doncs treus la conclusió que:
1.Tots els ateneus representats, tots, tenen problemes amb els seus ajuntaments.
2. No tenen ni puta idea de fiscalitat de les associacions i la porten fatal. I amb la de coses q es poden fer.... ai...
I després vaig nar a dinar de convidat a un cau càlid i acollidor, d'on surt la inspiració i la força, el sentiment i les notes dels lulús, (i alguna que altra demanda) a casa d'en Pep i la Violant, que em van tractar meravellosament bé, amb una magnífica i asolellada sobretaula, tot perfecte, fins q la Violant em va començar a torturar posant-me grabacions seves tocant la guitarra!!


Free counter and web stats