12 de març 2007

LA FRASE DEL DIA


Les instruccions són:

Agafa el llibre que t'estiguis llegint (o el que tinguis més a mà). Obre'l per la pàgina 123. Troba la cinquena frase (que no la cinquena línia). Escriu la oració.


Aquí va la meva:


No m'agradava gens ni mica haver de ferir els seus sentiments, fins i tot en aquella situació tan desagradable, quan s'havia portat tant bé amb mi.

La frase és del libre "L'historiador" de Elizabeth Kostova, un dels llibres que em van regalar pel meu aniversari.


Vinga, afegeix la teva frase en el teu blog, aquí sota en els comentaris o envia-me-la per email per publicar-la.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

la meva frase "En els supòsits establerts pels articles 181 i 182, l'Administració pot sol.licitar a l'ens local l'ampliació de la informació tramesa d'acord amb el que estableix l'article 145, d'aquesta Llei, que s'ha de remetre en el termini màxim de vint dies hàbils".
Ho sento. A la nit faré un altre comentari agafant els llibres de la tauleta de nit que segur que hi ha més sort que amb aquesta frase.
toni-aa

12:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bones Xavi, aquest cop hem decideixo per participar al teu blog, i contribuiré en posar de manifest que hi ha molta “gent rara” al teu voltant...La frase cinquena de la pàgina 123 del “llibre” ara mateix tinc a les mans diu:
“Cylindrapsis is definitely monophyletic, as suggested by its accessory labial masticatory ridge and its fused shell lacking sutures; it does not show clear affinities tortoises (ARNOLD 1979)”.
Es tracta d’una part d’un article d’un tal Charles R. Crumly (que a casa seva el devien conèixer...), titulat: A HYPOTHESIS FORT HE RELATIONSHIPS OF LAND TORTOISE GENERA (FAMILY TESTUDINIDAE), i publicat al “llibre”: COMUNICACIONES DEL I SIMPOSIUM INTERNACIONAL SOBRE QUELONIOS FOSILES, Paris, Octubre 1983. (STVDIA GEOLOGICA SALAMANTICENSIA, VOLUMEN ESPECIAL I.: STVDIA PALAEOCHELONIOLOGICA I).
És lo que hay…
Eli.

9:45 a. m.  
Blogger XAVI-E said...

hola eli, hola toni....
fora bó que a part de la feina tinguessiu una vida privada... això és el que ens interessa a tots. jo també tinc aquí al costat un llibre d'"analisi d'estats financers" que no us diré que posa a la plana 123.
torneu a provar.... va... vinga!!

11:51 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Una cylindrapsis monofilètica, com suggeria el seu accesori labial masticatori, va anar davant del Rei a sol.licitar ampliació sobre la seva sol.licitud de poder ser lliure i marxar de la gabia a on la tenia tancada el Sargent Arnold amb número d’identificació 1979. El Rei va li va contestar: “Estimat Queloni Fossil encara que no mostres clares afinitats tortugueres, com a súbdit del meu imperi tens dret a aquesta informació. Meditaré sobre la teva sol.licitud durant vint llunes i vint sols , excloent els dies Sagrats del nostre Regne que són dedicats a sacrificis en honor dels Deus. Com enamorat que espera una carta d’amor amb petals de flors dintre i perfum de l’aimada. Com mare que espera al fill, com arbre que espera la primavera, així hauràs d’esperar tú, ple d’incertesa, lluny del teus estimats familiars Testudinis. Si aquesta incertesa en l’espera et venç els Deus et convertiran en pedra fins a la fi dels temps i la teva anima vagarà lliure, ja fora de la gabia.LLiure en esperit, presoner en el cos. Asi sigui.”
toni-aa
PD:Envias una frase i t'acaben dient que no tens vida privada, i a sobre farden d'un llibre d'analisi financera que no et diuen la frase de la pàgina 123, perque segur que encara no han arribat a aquesta pàgina. "manda huevos"

4:48 p. m.  
Blogger XAVI-E said...

M'ha encantat aquesta frase! Hem fet sortir el Toni del teatrí, que realment és el que tothom esperava.
I com has endevinat els llibres d'analisi d'estats financers no arriben mai a la pag. 123, com a molt com a molt en tenen 40 o 50 a tot estirar. Si en tenen més passen a dir-se enciclopedies, i no les llegeix ningú.

6:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bona nit, primer he pensat que escriuria la frase de la pag.123 del "llibre" que tenia a les mans, però resulta que haig de sumar 12 contes de la Núria per arribar a tantes pàgines, i a més moltes de les pàgines només tenen una o dues frases. Així que agafarem el llibre que fa molts dies, setmanes o més aviat alguns mesos... que tinc aparcat a la tauleta agafant pols. Diu així:
"En William i en Richard són com dos elefants"
Com que aquesta frase hem sembla poc aclaridora, també he buscat la cinquena frase començant pel final de la pàg. 321, més que res per dur la contraria. i aquesta diu així:
"Vols saber com tracten els torturadors Tecton els seus captius?"
Així que ja teniu dues frases per comptes d'una.

Tot aixó és del llibre d'Albert Sánchez Piñol: Pandora al Congo

Fins Aviat
JOSE

8:32 p. m.  
Blogger Guillem said...

Si anem amb aquestes, nosaltres us fem un 3x1:

Montse: "Les províncies exteriors encara incloïen immenses extensions en les quals l'energia atòmica no havia estat introduïda" (La Fundació, d'Isaac Asimov). Va per la pàgina 23 (només hi falta l'1 al davant), però és molt espès i no sap si hi arribarà.

Jo us la poso en context, poso la 4a, la 5a i la 6a: "Si algú, avui, parla de Raizel, és sobretot perquè se'n recorda d'Abulàfia. I qui era Abulàfia? Doncs no ho sé." (La derrota de l'Àngel, de Vicenç Villatoro). Tampoc crec que hi arribi, a la 123...

I per divertir-se, la de l'Alguna Pregunta Més: "Beth (Operación Triunfo): Está siendo muy emocionante, estoy viviendo realmente emociones muy fuertes, y, bueno, indudablemente pues me olvidaré toda la vida, pase lo que pase (21-01-03)". Aquest sí que l'hem acabat (de llegir i d'escoltar més d'una vegada).

Apa, bona lectura!

Guillem

8:52 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats