26 de març 2007

LA JUGUESCA DEL DIA

S'està acabant el plaç de la juguesca que vem fer al DESEMBRE (el 12 del 12) i que deia així:

LA NOVA JUGUESCA:
En el termini comprés entre el dia 13 de Desembre de 2006 i el proper 31 de Març de 2007, ETA realitzarà un comunicat públic i inequívoc pel qual declararà la finalització de la treva.
Atemptats sense comunicat no valen. Comunicats confusos o equívocs no valen.
Els guanyadors rebran la oportuna recompensa el proper dia 4 del 4 del 2007 en forma de dinar en un restaurant encara per determinar.


I us recordo que els apostants van ser: Antonio, Enric Piera, Joan, Toni+-, XaviC, MiquelÀngel, XaviWalls i Noël.
El restaurant ja ha estat triat i serà: CASA AGUSTÍ, al carrer Bergara núm. 5 de BCN. Aleshores companys aquest dia tots dinarem, uns de franc, uns altres no, però aprofitem l'ocasió per convidar-vos a tots els que vulgueu venir a fer-ho. Només cal que us afegiu aquí mateix penjant un comentari i dient que us apunteu o comunicant-nos la teva presència per altres mitjans. De moment hem fet una reserva per 10 persones i prou. I si veniu ja podreu començar a participar de la propera juguesca, que encara no sabem quina serà, però que entre tots decidirem allà dinant. El plaç no està decidit però jo crec que el venciment hauria de ser el proper 07-07-07, no creieu?? I fer un esmorzar a les 07:07:07 seria una juguesca astral!!





A les fotos, vencedors i vençuts d'altres ocasions.
Free counter and web stats