30 de gener 2007

LA CAFETERA DEL DIA



Fa uns dies, per nadal vaja, estàvem discutint sobre quina cafetera era millor o pitjor. El Joan tenia una opinió (la seva basada en la venda d'uns milers de cafeteres, el Gorka unaltre, basada en la venda de centenars de milers de cafeteres, l'antonio una altra basada en la compra d'una flamant nova cafetera, el XaviCosta en tenia la seva, basada en molts anys d'experiència i molts cafés fets amb la seva, i així tothom va dir la seva.) Jo tinc la meva cafetera del Barça i només per aquest fet no puc ni opinar (però us puc dir que és una merda absoluta que encara no he pogut fer funcionar sense que foti café per tota la cuina, sense barallar-me amb el martell i la piconadora cada vegada que haig de treure el paquetet del café, que mai ha omplert un putu got sencer sense fotre mig fora, i que més d'un parell de vegades he hagut de tirar-me al terra pensant que estava a punt d'explotar la molt burra)


Ara mireu que he trobat i a veure si algú canvia d'opinió:



No et compris mai una cafetera Nespresso
Un dels errors més greus que he comès a la meva vida ha estat comprar-me una cafetera Nespresso: quedes esclavitzat de per vida al seu subministrament. Amb l'agreujant que, en tot Barcelona, només n'hi ha tres botigues, de manera que les cues estan garantides. No es poden comprar a la tenda de queviures de la cantonada ni als supermercats ni tan sols a les grans superfícies en un error de distribució que incomprensiblement paga el client.



És veritat que es pot comprar per internet, però et dol haver de pagar despeses de transport a part perquè el producte ja és prou car en comparació amb els paquets de cafè mòlt.


També trobo que té altres inconvenients, perquè la quantitat de cafè és ideal per a un cafè o un tallat, però és una mesura curta per a un cafè amb llet de debò. A més, cada vegada que en faig un tinc remordiments de consciència ecològics perquè l'envàs no és retornable ni reciclable. Llenço els envasos buits al contenidor corresponent, però temo que no serveix de res.


Però el pitjor de tot és que el Nadal ha disparat les vendes sense que la multinacional hagi diversificat els llocs de distribució, un error de màrqueting que poden pagar car tard o d'hora. Els meus darrers intents de comprar recanvis en plenes festes de Nadal van ser infructuosos. Un dia la màquina expenedora de tanda em va donar el 301 i tenia gairebé un centenar de persones davant.


Només em faltava haver d'aguantar l'anunci de George Clooney, que sembla que anunciï el paradís en comptes d'una màquina de cafè. Si vaig comprar una Nespresso era per estalviar-me temps a l'hora de fer un cafè, però tant se val si després el perdo fent cues.


Per això he decidit tornar a la cafetera italiana de tota la vida i m'he comprat una Oroley de dues tasses. D'acord, no és exprès, però és una de les màquines més perfectes que hi ha i fa el cafè bo de sempre.
Xavier Rius. e-noticies.

PD: per cert la meva és una BIANCHI. una merda!!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Totalment d'acord. les italianes Oroley o similars, són fàcils d'entendre, barates, permeten fer el cafè més fluix o més fort, no depens d'una marca, etc... i si un vol un extra doncs es baixa a algun bar que facin bon cafè. Excepte el consum energètic que no se si es favorable "a las cafeteres de sempre", per lo demès no crec que aporti res de nou tenir un electrodomèstic més pper una sola funció que no es bàsica.
toni-aa

4:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És la cafetera de la nostra oficina. Aquest cafè no és gens bo, o mollr dit, ÉS DOLENTÍSSIM!
El millor i EL MÉS IMPORTANT: COMPRAR EL CAFÈ EN UNA BOTIGA DE CAFÈ, QUE TE'L MOLGUIN A DAVANT, després l'aparell electrodomèstic o no, és el de menys... m'enteneu???
Al centre de l'univers hi ha una botiga al carrer Sant Pere, que tenen un cafè boníssim, es diu MONTLLÓ.
mmmarta

2:21 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La multinacional nestle no comet errors, esta dins la planificacio, de moment tot son cues, d'aqui poc voldran franquiciar les vendes, amb monopordutes derivats del cafe, aquest proces que viu catalunya ja ha passat a altres països, i el que ens volen vendre els nesspresitos es que es un comerç just, el cafe madurat a l'arbre, tostat correctament, etc. tot aixo son cojonades, cojonades de les grosses, jo les venc perque me les demanen, reconec que es un bon cafe per la gent que no enten de cafe, i les dosi, si les obres, no es mes que cafe solubre com el nescafe o com el capuccino, o qualsevol altre dels productes nestle, aixi dons, o nespresso o cafetera tradicional, te les puc vendre, a mi em dona igual!

1:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats