21 de novembre 2006

L'EXTINCIÓ DEL DIA



El ministeri de Medi Ambient dóna per extingida a Catalunya l'ALOSA BECUDA, una au estepària que només es trobava a la timoneda d'Alfés (Segrià). En una resposta parlamentària a ICV, Medi Ambient creu que l'abandó de pastures i conreus han generat un paisatge dens i de matolls, que dificulta l'hàbitat de les aloses. Els ecologistes, però, en culpen l'aeròdrom. La protecció de les aloses va excloure Alfés com a seu de l'aeroport de Lleida.
La questió és que l'Alosa s'ha extinguit, no n'hi ha més. Quan temps creieu que trigaran els polítics de turno a fer una re-introducció de l'ALosa? Per que, per si no ho sabieu, és molt més rendible políticament reintroduir una especie extinguida, amb totes les fotos i portades que es poden ocupar, que dedicar una partida pressupostaria a evitar l'extinció i no sortir en cap diari. Qué llestos son aquests gobernants nostres!!

i vosaltres qué creieu, ha estat l'abandó de les pastures o l'aeròdrom el principal culpable d'aquesta extinció??? Més respostes a:
http://www.ipcena.org/catala/campanyes/espais_alfes.timoneda.php

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

El Sr. joan i un servidor en varem trobar una al collserola, un dia de Sant Esteve que havia nevat, i estava la becuda pràcticament congelada.
La varem portar al centre de Can Coll, i ens va prometre que la recuperarien, però al marxar la noia que ens va atendre va afegir el següent comentari:
"Es molt estimada pels caçadprs perque te una carn molt saborosa".
No tenim clar si varem fer una bona acció, o com gilipolles ens varem deixar perdre una bona experiència culinaria

11:07 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats