13 de novembre 2006

LA TONTERIA DEL DIA

Els que em coneixeu, sabeu prou bé que no tinc cap debilitat pel PSOE, malgrat això en les xerrades que em pogut compartir parlant de política, sempre he decantat el meu criteri favorable a la tasca de la consellera Turà, davant el raig de critiques que li han caigut en aquests 3 anys. Sobre tot davant la inoperància i futilitat de la tasca d’altres consellers com la Mieres, en Saura o en Carretero, . Això em ve a la memòria quan en l’avui d’avui llegeixo:

El consell nacional ecosocialista viu amb "perplexitat" l'assumpció d'Interior, quan pretenien Benestar o Educació.

I és que a qualsevol PeterPan l’escagarrina créixer.
Mirà que si desprès de tan temps fent-nos els amics dels ocupes i dels comerciants del Top Manta, ara els hem d’enviar als mossos a que els aporrinin!!
S’ens esquerdarà el tarannà de simpatia, de bon rotllo, de colegues.

I és que fer-se gran te això. Que quan passes de la primària a l’institut, hi han deures, exàmens, i en les notes, enlloc de allò tan amable de “CAL MILLORAR”, et trobes amb un “CERO PATATERO”.
Que quan finalment t’emancipés, t’enteres de que l’aigua calenta que raja de la dutxa, ni te la regalen, ni es barata.

Però el més terrible de tot, és que tenim assumit que una conselleria com Benestar o Educació, son d’aquelles conselleries amables on no s’organitzen “POLLASTRES” considerables. I així ens va el país, que a cultura i educació ha dedicat els polítics més ineptes que tenien a la banqueta. Pels afeccionats a les hemeroteques, podeu consultar la “Gran trajectòria”, que ens deparà un tal Guitart que va anar passant de cultura a ensenyament legislatura rera legislatura.


Com que ja soc granadet, he pogut comprovar que sempre era millor tenir un Jefe Cabronàs, que un Jefe Idiota.

Re nois, reivindico polítics com la Tura, encara que no siguin del meu color. Corre la brama que la col·locaran a justícia. No aniria malament que donés canya als jutges, clar que no tindrà competències per a re, però si remena una mica, casos com el de l’estivill en podrien sortir a grapats.

A en Saura el podrien dedicar a la conselleria de la Felicitat i estimació transgénica.


Deures del dia:

Esbrineu qui feia d’entrenador/a als pilots de la Royal Air Force anglesa, que venceren a la Luftwaffe, en la batalla en els cel de Londres a la segona guerra mundial ?.

Apa siau.
xaviCosta
Free counter and web stats