31 d’octubre 2006

L'HOME DEL DIA



Hola,
Ha aparegut una nova versió de l'home del sac, es tracta de "L'HOME DEL CAT"

Ja fa uns quants dies que es pot trobar a You Tube el vídeo de presentació de l'home del CAT. És un home que surt de nit amb un sac ple d'adhesius i els va enganxant sobre la 'E' de les matrícules dels cotxes. Diu que, només en una nit, en va enganxar 8.000 a Igualada. En un manifest, l'home del CAT explica la seva intenció de recórrer els Països Catalans fent la seva croada catalanitzadora particular per substituir totes les 'E' i les 'F'.
Hem trucat a l'ajuntament d'Igualada i un portaveu de l'Ajuntament d'Igualada ha confirmat que en alguns dels carrers de la ciutat es poden observar clarament els efectes de l'home del CAT i que l'augment del nombre de vehicles que porten el distintiu és manifest.
Sobre les imposicions: Als qui l'acusen d'imposar un distintiu sense consultar-ho, l'home del CAT els respon, en el seu manifest, que la 'E' que la majoria duen al vehicle també és imposada.

Aquí podeu trobar el manifest:
http://www.vilaweb.cat/media/attach/vwedts/docs/manifestcat.pdf

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

En el nostre país tenim la tradició d'organitzar rebudes als que recorren les terres anunciant una NOVA.
La volta en carró als païssos catalans, la marxa de la llibertat, el correllengua, la flama de sant Joan.
Tant es així, que l'Espinas es tenia que amagar per no tenir comité de rebuda, quan va er la darrera volta, a Mallorca.
Per tant proposo que s'organitzi comite i festa d'arribada a l'home del CAT, a Montcada. i desde el pont del Besos organitzem una cantada de la canço del CATo Peres "Tots els CAToS son pardos"

1:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats