19 d’octubre 2006

EL PROGRAMA DEL DIA

eiiiiiiii!!!!!! Vince Fontaine en directe from Montcada Radio, el vostre locutor preferit que cada nit entra a les vostres habitacions fins el vostre llit per xiuxiuxeuar-vos a les urelles boniques paraules i posar-vos bona música per dir-vos bona nit. Benvinguts al nostre programa, ara ja et pots relaxar, welcome a un altre mon, un mon de sensacions, un mon de música, deixa que la música t'envolti, t'ompli i t'elevi fins on estem nosaltres. Serà bó retrobar-nos.
I ara treu-te les sabates, posa't còmode, seu al teu lloc preferit, baixa els llums, descorda't un botó més, potser un altre,
relaxa't, respira tres cops, suaument, lentament, puja una mica el volum, acarona't el clatell uns instants i per un moment tingues un pensament feliç i fugisser. Això és aqualung. Fes aqualung.

AQUALUNG: Un coctail musical cosmopolita i sense complexes. Un programa amb musiques creatives i un viatge a traves dels sons que es fan al mon més enllà de les modes i la comercialitat.
Ja sabeu cada dijous de 21:00 a 23:00: AQUALUNG. Montcada Radio 104.6 FM. O des d'arreu del mon a http://www.montcadaradio.com

Juli i Xavi son AQUALUNG.




I avui un programa protagonitzat per dones. Amb música de Jane Birkin, Mari Boine, Marisa Monte, Laura Michelle Kelly, entre altres, veus fràgils, veus de vellut, veus d'alcohol i veus erótiques.
Free counter and web stats