19 de setembre 2006

FELICITATS GORKA!!


OS COMUNICO QUE IRATI NACIÓ HACE DOS SEMANAS.
Como más vale tarde que nunca aquí os envío alguna foto de Irati.
No es porque sea mi hija pero de verdad que aún estando guapa en la foto, ésta no le hace justicia. Será pasión de Aita.
Este miércoles tampoco puedo ir a la verdadera champions league. La semana pasada me fui a Donosti. O sea que no podré ver el fútbol espectacúlo que estoy acostumbrado a ver los miércoles a eso de las 9.45.
Un saludo. Gorka.


Amic Gorka:

Passaràs a partir d'ara per l'experiència que et marcarà de per vida.
A les nits tindràs una intensa relació de parella, que et farà arribar a la feina amb unes ulleres de pam i mig. Quan vagis al caprabo, carrefour o similar carregaràs quilos i quilos de cel·lulosa a un preus exorbitants, i en seràs generós en la despesa ja que d'altra manera sabràs per quina raó els laboratoris farmacèutics poden dedicar-se a regalar iots al rei gràcies al preu que pagaràs per les pomades dedicades al cul de la teva criatura.
La mare de la criatura escollirà per la nou vinguda un pediatra de molta solvència. Un pediatra que estarà en edat madura, però de bon veure. Ella sovintejarà en les visites a fi de controlar, el pes, les caquetes, els moquets de la reina de casa, que tu pagaràs a 50 €. unitat, ben satisfet de complir el deure de progenitor, però no se t'acudeixi l'idea de demanar-ne factura.
Quan ja vagi a l'escola li faran revisió mèdica, i et diran Sr. Pare, la seva filla li cal una visita a l’odontòleg, i l’odontòleg omplirà la boca de criatura de grapes i filferros, i la teva previsió de vacances del present i proper any s'esvairan a favor d'un somriure ortodòntic.
Quan arribi a la pubertat, te'n recordaràs d'aquella dita, que diu:
De petit tels menjaries i de grans t'arrepenteixes de no haver-ho fet.
Mes tard, abans del que et penses algun veí t'explicarà que ha vist la teva filla amb un xicot, i to diràs NOOO!, no pot ser !!, es massa jove!!, i et presentaran el jove que es fotara les teves birres quan sortís de cap de setmana.
Si no en tenies prou amb la teva parenta que et diu que no et cuides, que has d'anar al perruquer, que t'has de posar al dia amb la vestimenta, veuràs la conxorxa que estableixen mare-filla per demostrar-te que estàs passat de moda, que els teus acudits no fan gràcia, que has perdut la sensibilitat dels detalls, que, que, que...........

La resta d'episodis tels aniré explicant conforme jo els vagi experimentant.
Algun dia et sorprendràs pensant que si haguessis criat cabres, enlloc de fills, hagués estat més rentable.

Però jo et felicito de tot cor per aquesta avinentesa, i espero que repeteixis amb molts més fills, per que, i t'ho dic sincerament.............,
espero que quedi algú que cotitzi per pagar-me la pensió quan em toqui jubilar-me.

felicitats a tu i a la mare de la criatura, a la que cal adjudicar-li el mèrit, ja que el mèrit te'l curraras a partir d'ara.
Apa siau
xaviCosta.
Free counter and web stats