27 de setembre 2006

LA SORTIDA DE L'ENVEJA

més fotos a : http://mddmont.blogspot.com/

Hola a toton!
El passat diumenge 24 de setembre l'expedició de l'ABI va assolir el cim de la Mare de Dèu del Mont, a l'alta garrotxa, en commemoració del 20é aniversari de "el Cim". Nosaltres només erem una de les 20 expedicions que el mateix dia van assolir altres cims. El nostre grup estava format pel Juli, la Mariana, el Jordi, la Teia, el M.Àngel, la Pili, el Dani, la Mónica, la Marta, el Ferran i el Xavi.
L'expedició va sortir dissabte al matí i després de visitar la magnífica festa major de Besalú va fer cap al Mas Benet de Can Campolier, una fantàstica casa rural, molt gran, molt ben equipada i molt acollidora. El temps no era favorable, però la companyia si. Bons àpats, uns jocs de cartes i bona música ens van fer passar una bona vetllada fins la matinada. Ah! i la caipirinha!

A l'endemà al matí vem fer el cim, amb retard sobre l'horari previst degut a la pluja ( i la xocolata desfeta de l'esmorzar.) Tenint en compte que dinàvem a les 18:00, la tarda es va fer curta. Una mica de música i un bon cremat per celebrar-ho van tancar la sortida del cap de setmana.
Quant en fem un altre?

2 Comments:

Blogger Guillem said...

Llàstima del temps, m'han dit que les vistes des de la Mare de Déu del Mont són impressionants...

10:28 a. m.  
Blogger 12'' said...

EI!!!

Ara vinc del Colon...

De debo que vau pujar?

HE! HE!

DJ GAP! mind the gap

11:44 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats