30 d’octubre 2006

LA TONTERIA DEL DIA

Fa alguns dies que he sentit la noticia que davant dels distints ranquings que publiquen els mitjans de comunicació, sobre els resultats del dia 1, una pastisseria ha tingut la bona pensada d’organitzar el panellemotre.

Es tracta de controlar com van les vendes dels panellets que han elaborat amb la cara de cada un dels candidats a la presidència de la Generalitat. En funció de la demanda s’extrapola a la popularitat de cada un d’ells i s’extrapola als resultats electorals.

A dades d’avui el Panellet més demandat és el del Sr. Carod., d’ací en podríem concloure que els menjadors de panellets per Excel·lència son els d’ ERC.

Els d’ERC deuen dir com diem tots cada any:

I que cars que resulten els panellets, i amb un tres i no re, ja te’ls has cruspit, el proper any passo d’anar a la pastisseria i me’ls faig jo”.

Això ho diem cada any, cosa que vol dir que cada any tornem a pagar a preus desorbitats la pasta de ametlla amb patata i sucre.

És prou adient que els més menjadors de panellets, siguin els d’ERC, que políticament es diuen:

I que car que ha resultat entrar al govern de la generalitat. A la propera legislatura farem un pacte ben fet, o el tinell no es reeditarà.”.

I de la mateixa manera a l’any següent tornaran a la pastisseria, i es tornaran a queixar, tornaran a maleir el pacte ja sigui amb el PSOE o amb CiU.

I els del PSOE, no mengen panellets?

Algun en deuen de menjar, però de ben segur son més fagocitadors de Castanyes..

Ep, no estic augurant que es fotin una gran Castanya!!, no penseu malament!!.

El que te molta tendència a la castanya, és un castanyut,

i a l’estatut li ha sortit un cuc.

Esta corcat i el poble fa de banyut.

I els d’Iniciativa?,

Com a partit representant de la classe obrera, els toca fagocitar moniatos, molts molts molts moniatos.

Però aquí se m’estronca la inspiració per que no m’imagino al Saura i a la Mayol celebrant el 1 de novembre menjant moniatos. Més aviat crec que son compradors de panellets en pastisseria fina.

I els de CiU?.

La gent que ha pres el relleu, a les velles generacions de CiU, per la castanyada deuen fer consum extensiu de mistela, a jutjar pel comportament del Madí i Felip Puig.

Ara si li adjudiquem algun paper en el Mas, el que més li escau al xicot enclenxinat, és el de Juan Tenorio. A quina Ines li caldrà galantejar el dia 2????

Se’n sortirà?, li faran pagar els seus pecats des de l’ultratombà??

Als del PP, que els queda?

Doncs el que s’adiu més per aquestes dates.

Anar a visitar als Morts.

Ja sabeu:

ESPAÑA SE ROMPE!!! Uh Uh Uh!!!!!!!

Deures del dia.

Encara que no us ho sembli, té relació amb la tonteria d’avui.

Per quina raó el règim franquista no va canviar el nom del carrer Rafael de Casanova??.

Apa siau.

XaviCosta

Free counter and web stats