09 de novembre 2006

LA CRONICA DEL DIA

Montcada Stadium 8/11/06 22:00 pm
Temperatura òptima per jugar a futbol, un puntet de fred que t’obliga a córrer per no refredar-te. 0 espectadors. Els habituals de fet. Partit emès en directe, com sempre, per TVSeguraVisió, “Tu cadena amiga”.
DARKIS: Pere, Antonio, Josep, TomasPau, Finidi i Xavi
BLANQUETS: Juanito, Nani, XaviC, Manolo i Santi.

La vetllada tenia un parell de grans al·licients: els 1000 gols de Finidi i la esperada reaparició dil capitano en els DARKIS.

Finidi va aconseguir els 1000 gols i va ser el primer jugador en la història en arribar a aquesta xifra, malgrat que altres medis de premsa vulguin obrir el debat sobre si altres jugadors ja havien arribat. Juanito no ha dit res i per tant és senyal inequívoc que no els assoleix, i Calvano fa temps que es va retirar a l’exili d’or i ni molt menys arriba als 27 o 28 en els deu anys de partits. Alguns experts encara debaten si la majoria de gols de Calvano els han de posar en la seva casella o en la de Juanito, els famosos gols de rebot.

Per altra banda els DARKIS van sorprendre a tothom alineant a XAVI en el seu equip inicial. El retorn del capi després d’uns mesos de baixa no era esperat fins el Gener del 2007, però s’ha avançat gairebé un parell de mesos. Com “l’Eto’o Eto’o comme tu t’appelles. “ Val a dir que va fer de porter i va intentar dirigir i ordenar l’equip des de la porteria, però se li va notar la falta de rodatge i la mala forma física per aguantar tot el partit encara.

El partit va començar amb els DARKIS enxufats com una moto, potser motivats per aquestes dues fites, els 1000 gols i la reaparició de Xavi. I ràpidament es va veure en el marcador. Del 1-0 es va passar a un 6-1 en una bona mostra de joc de conjunt dels Darkis, que per un moment van recordar el bon equip d’anys anteriors. No en va l’equip que jugava era l’habitual de sempre, amb Antonio i Tomas en defensa i Finidi i Josep al davant, només que Josep sempre fa de porter i Xavi de davanter.
Però va arribar la reacció Blanqueta que va empatar el partit en 10 minuts encara no. Aprofitant un desordre en les marques tres jugades seguides van ser gol i van començar els nervis per part dels dos equips, un confiats en remuntar el partit i els altres en no perdre el que ja tenien guanyat. Quan els Blanquets es van posar per davant, 6-7 , el matx va guanyar en intensitat, cada jugada es jugava al límit i calia córrer una mica més quan ja no quedaven gaire forces. I amb el partit empatat a 8 va arribar la jugada polèmica de la nit. (Cada nit hi ha una jugada polèmica) Un fora de banda a favor Darki, un retret per part dels Ventura Boys i la gran discussió, la eterna gran discussió, sobre si qui pita la falta té raó sempre o no. En aquesta ocasió es va acabar amb un home menys en els Darkis i mig equip Blanc barallat amb l’altre mig. Els Darkis van donar per bó el resultat abans d’arribar al final, tot jugant amb un home menys, i els Blanquets, que també es van retirar, doncs també. La discussió va continuar en el vestidor però no en el sopar. Allà Montilla va ser qui va rebre.
Free counter and web stats