09 de gener 2008

EL SOPAR DEL DIA

Sopar improvitzat.


Sembla mentida, però a vegades has d'improvitzar un sopar pim pam, d'aquella manera ràpida, agafant una mica de tot el que trobis a la nevera i al rebost, i veus que t'ha sortit un sopar genial.
Aquests Nadals m'ha passat un parell o tres de vegades, bé, potser quatre, i diga'm que hauria de ser més previsor, però la veritat és que moltes vegades els sopars o trobades no s'organitzen, sino que apareixen, trobades casuals que acaben en sopars improvitzats. Home, son necesaris uns mínims, però sabent que tens un bon vi, una mica d'amanida, unes quantes llaunes i conserves, i alguna coseta més que sempre tens guardada, dona'm una mica de temps i imaginació i apali! ja ho tenim tot enllestit. També és cert que ara és més fàcil, doncs tots tenin una mica de tot el que venia en el lot de Nadal per estrenar, i quina millor ocasió que compartir-ho en un sopar.


Una bona taula, una iluminació adhient, una bona música i una bona companyia. Qué més voleu?

Mira, la foto correspon al darrer sopar pimpampum, vaja, dilluns al vespre, veus, una truita de patata amb pa (bimbo) amb tomaquet, una amanida verda amb cranc i tomaquets xerri, alvocat i fruita amb salsa rosa (feta amb rom), patés, sobrasada, i alguna coseta més. Un parell de gots, i som-hi!!

I el millor és que no saps mai com poden acabar aquests sopars, jugant a cartes, segrestant al papa noël, xerrant sobre cultura catalana, fent una llista dels estats del canadà o arreglant el mon. Però vaja, això ja és com a tots els sopars, oi?

Osti, se m'ha colat una ma en la foto..... hmmmm....

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

mmmmm.... té bona pinta! a veure quan ens convides a casa teva i ens en fas un, encara que no sigui improvisat, perquè, clar, ens hauràs convidat... LAURA B

5:51 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats