08 de gener 2008

LA PARAULA DEL DIA

wola a toton!
Abans de res comentar-vos que els reis han portat unes cosetes noves al blog. Adalt de tot podeu veure una imatge de l'skyline de Barcelona, actualitzat dia a dia. I al costat he posat un "marcador" (nusé benbé com se diu) qués una mena de mapa del mon on es posa un punt vermell cada cop q algú es connecta a latonteriadeldia. Avui he mirat que havien entrat gents de mèxic, italia i un de california, apart de gent de manresa, sabadell, barcelona..... Son joguines noves pel blog. Gràcies Reis Bons d'orient. (Si és que hi ha reis boooooons!)
Ah! i us haig de dir que el passat dia 31 de desembre de 2007 es va fer el rècord de visites a latonteriadeldia amb un total de 90 visites en un sol dia. Suposo q molts veu treballar, no feieu pont, i les ganes de treballar van ser mínimes i au! a navegar s'ha dit!! O potser era molt interessant el que vaig penjar...... hmmmmm ........ segur que vagarejaveu. Segur!
L'anterior màxim de visites en un dia era del febrer del 2006, just l'endemà que penjés les fotos de la mani., amb unes setanta i poques visites. Ja sé que no son moltes visites, però per aquest blog sí. Gràcies a tots.
Ara l'objectiu per aquest any és que poseu comentaris. Ara podrieu posar un que digués: "Osti, enhorabona per aquest rècord". O "m'agrada aquesta foto de bcn q has penjat" o "vale plasta, ja posem cumentaris". O no.

i ja que us he posat la paraula "Vagarejar" us poso unaltre que bé a dir el mateix i és poc usada:
vaiverejar
Que vol dir Anar d'un costat a l'altre sense cap objecte determinat.
Etimològicament prové de: «vaiver» (que va sempre d'un costat a l'altre sense cap objecte determinat), de «vaivé», contracció de «va i ve».

Xebo, empleat de planta dels Ferrocarrils Nacionals, s'avorria. Al principi, el fet d'haver estat destinat a vigilar una cruïlla poc important li havia semblat una sort. S'asseia al costat de la caseta de fusta que l'aixoplugava quan feia mal temps, i contemplava el vaiverejar de la gent tot filant els rudiments d'una filosofia.
Pere Calders, «La verge de les vies»
www.rodamots.com

1 Comments:

Blogger Guillem said...

Molt bé, aquestes novetats al blog... Ja m'explicaràs com es fa, això. Per cert, 90 visites en un dia, home, no siguis modest, està molt bé (t'ho diu un que en té 4 o 5 com a màxim).

Apa noi, prou de vaiverejar per la xarxa i a currar!

8:56 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats