20 de desembre 2007

L'ESCAMOT DEL DIA




wola a toton!
Avui us penjo un comunicat que m'ha fet arribar un anomenat "Escamot tió Secció Montcada lliure" on reivindiquen la tradició catalana, la nostra tradició vaja, del tió en contra de la utilització cada cop més masiva d'altres referents que no son propis de la nostra terra ni de la nostra tradició ni història, com son els homenets estrangers vestits de color vermell bastant regordetes que s'introdueixen a les nostres llars sense el nostre permís, cosa la qual està tipificada en el codi penal com a delicte per invasió de morada i penat amb pena de presò de 3 a 6 mesos i un dia i la lectura completa de l'estatut.

"L'escamot tió secció M:LL. " anuncia, en aquest comunicat, el segret de diversos d'aquests individus grassots i barbuts, i el seu posterior alliberament en terres lliures, doncs, segons sembla, ells tampoc estan d'acord amb la feina encarregada i afirmen que no es troben a gust i volen ser alliberats i retornats al seu pais d'origen. FEM_LOS CAS i ALLIBEREM-LOS A TOTS!!!! Col.laboreu amb l'escamot Tió!!.


I ara el comunicat:
"En data 19 de desembre d'aquest any l'escamot tió M.LLiure reivindiquem el segrest i alliberament de l'individu gras i barbut que veureu a continuació. Va ser una operació complicada doncs l'individu estava sent molt vigilat i vem còrrer certs riscos. AL final l'operació va ser un èxit i el pare noël aquest va ser alliberat en un lloc prop d'una frontera i amb connexions amb el món lliure. L'individu era aquest:
El vem segrestar amb una operaciò ràpida i veloç!! Li vem haver de proporcionar unes substàncies tranquilitzadores per tal de calmar-lo, vaja era un orujo d'herbes que ell mateix va demanar.

Aquí un membre del nostre escamot amb el pare noël alliberat!! I les nostres condicions per tal de deixar d'actuar en el poble de Montcada ( i rodalies ) son les següents: Demanem

- La retirada immediata de les tropes ocupants del Pare Noel dels Països Catalans i les disculpes formals dels quarters generals d'aquest individu per tot el mal ocasionat.

- La recuperació de tot el protagonisme per part del Tió a casa nostra en aquestes festes, com a símbol de la nostra cultura ancestral.

- La recuperació dels valors populars fora del consumisme desmesurat.

En cas que les nostres reivindicacions no siguin ateses continuarem amb el segrest i alliberament d'altres subjectes com aquest.


Prou de Pares Noëls penjats als balcons dels nostres carrers!! Visca el Tió. Visca Catalunya!!



1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ja,ja...
això em recorda quan treballava a Lliçà. Un dia vam descobrir com en moltes urbanitzacions (Lliçà està ple d'urbanitzacions cutres, per si no ho sabieu) estaven plagades de cases amb el seu corresponent "enanito". Aquest costum tan arrelat en algunes urbanitzacions del nostre país és una veritable falta de bon gust i una indecència heretada d'alguns països Nòrdics Escandinaus. Ja m'explicareu que fa un follet barbut i abrigat en una urbanització d'un país mediterrani. Així que allí també es va crear un escamot per alliberar aquells pobres follets i retornar-los al bosc on segur que serien més feliços.

Pel que sembla també hi va haver un moviment en altres zones de l'estat per alliberar-los.

Podeu buscar informació del FLEJ
(El Frente de Liberación de los Enanitos de jardín Asturias)

1:23 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats