10 de desembre 2007

LA FRASE DEL DIA



“Seamos claros: Europa tiene un compromiso ético con África”.

Frase tot Tarannà que el ZP deixa anar , entre d’altres del mateix estil, en el seu discurs a la cimera europa-africana, treu llustre de la teoria de l’aliança de les civilitzacions, bambi escampa el seu encant , i la Merkel queda bocabadada.

Bambi dibuixa un discurs on parla de la necessitat de l’escolarització dels negrets, i la problemàtica de la immigració il·legal. Tot encís!

Però la màgia es dilueix quan puja al púlpit el següent orador, un tal Sr. Gadafi, i aquest li diu que Europa ja els va enviar primer capellans, després ONGs i cascs blaus, i si veritablement es vol adreçar el problema de l’escolarització, immigració, Sida i d’altres, el que cal que facin és enviar una primera partida de 1.000 milions €., per començar a pagar les destrosses de la colonització.

Era un ciutadà emprenyat en Gadafi?

Tant li fa si ho estava!

En ZP no va contrarestar, no en va fer cap acudit, no li va dir allò de :

Gadafi, acceptarem les reivindicacions que faci el parlament del teu poble!.

Ni Sarkozy, ni la Merkel li haguessin permès.

Això es pot prometre a un govern de fireta, però rifar-se a algú que sap de que va el terrorisme abans que el Bin Laden deixés de menjar Danones, és massa serio, i està clar, amb els governs seriosos no s'hi juga!.

Fins aquí va arribar l’encís del ZP, a partir d’aquell moment varen començar a parlar els diplomàtics formals!, no en Moratinos es clar!

Deures de dia:

Aviat farà 800 anys del naixement de Jaume I, la pregunta és, com s’ho va fer la gent de Palau quan regnava en Pere el del Punyalet, per aconseguir que aquest concebís a en Jaume I?.

Apa siau.
Xavi Costa
Free counter and web stats