28 de novembre 2007

LA DECISIÓ DEL DIA

Aquest Dissabte 1 de desembre hi ha la mani convocada per la plataforma Decideixo Decidir per protestar sobre l’estat de les infraestructures al nostre petit i maltractat país.
Ara mateix no sé si aniré o no. I mira que en tenia ganes, fins i tot em feia ilu, anar tots a la mani com quan anàvem a les manis en contra de la guerra, al febrer del 2006.
Però ara comença a no agradar-me. Aquesta era una mani convocada per la “societat civil” i ara, que ja comencen a apuntar-se els partits polítics, comença a deixar de ser una mani atractiva. Ja tenim les típiques picabaralles entre els partits sobre si convé o no anar, amb les típiques acusacions entre ells de nens, ale ale jo si vaig i tú noooo, sortint cada dia a la premsa per opinar i tenir espai televisiu realment.
El més important és que la gent surti al carrer a manifestar-se per que estem farts d’una situació, i no em dona la gana que aquests polítics, autèntics còmplices o culpables de tot el que està passant, a sobre s’apuntin el mèrit de la mani. I ells vinga sortir a la tele, i niran a la mani només per poder sortir a la tele, i l’artur nirà per manifestar-se en contra del govern de la Gene (no és per això que s’hi va, o si??) i els d’iniciativa no aniran tots perq, clar, el Xoan estarà manant els mossos, per si la gent trenca unes papereres detenir-los, i els d’esquerra aniran pq aquests han de sortir a tot arreu, a totes les fotos. Els sociates .... bé , aquests faran el que mani el PSOE. Com sempre. Recordo que a una de les manis en contra de la guerra, passat l’11M els manifestants van fotre fora els membres del PP que hi anaven, entre ells la nostra estimada Eva. Per mí s’hauria de fer el mateix amb tots els polítics que volguessin venir a la mani de dissabte. Per inútils. Per que estem farts d’ells. Per que desconfiem d’ells i per que no ens els creiem.
Encara nusé si niré a la mani.
Ah! Per sort els de la RENFE, llestos ells, ens posaran els trens en marxa aquest dia per poder nar-hi a la mani. Veus que bé!

Free counter and web stats