31 d’octubre 2007

EL CAFÈ DEL DIA

Wola a toton!

Quina setmaneta aquesta que (per sort) ja s'acaba!!! Realment les dues o tres setmanes pasades han estat un continu senseparar. Amb prou feines he tingut temps d'estar a casa una estona tranquil, al sofà, fent el ronso. Hi ha molts fronts oberts i molta feina a fer: a la feina (amb empreses noves per organitzar i posar en marxa), a casa, (amb un canvi de domicili proper), coneixent gent nova (em falta la Mercè encara!!) , treballant pel pais i organitzant tota mena d'actes.... moltes coses. I això vol dir molts cafés, masses potser. Tres, quatre al dia. Algun cop cinc. Ei! però mira que a vegades estan bons oi? El problema el tinc amb la màquina del cafè de la feina, osti tú, que fot un cafè d'aquells que només has de triar quin tipus vols (llarg, curt, de marica (els vermells) de gust amarg, de color blau, lila, rosa o mil varietats, que son totes iguals al final. Apretar el botó i surt. Ràpid i net. Va ser una bona compra nois. Però ostia, fot el cafè bullint que no te'l pots prendre fins al cap d'un quart d'hora, i mentrestant el tens allà, sobre la taula, després d'haver fet el ritual de l'habitual de posar el sucre, la quantitat justa, remenar amb el pal-cullereta de plàstic amb compte per no vessar-lo, aguantar-lo entre les dues mans, escalfant-te i ensumant aquell aroma tant i tant..... hmmmmm.... ja m'ensalivo!! Però està bullint i no pots degustar-lo. Grrrr!!

Doncs ja m'he fotut dues cremades seguides a la llengua, per no esperar-me, per voler tastar aquella escuma que sura sobre el líquid, i ara, a sobre, no tinc ni gust per assaborir-lo, cagundena!! És que soc un impacient. Grrr!!


Aquests dies de pont tindré temps per dedicar-me a escriure una mica. I us faré el post del conte, el post del ple de l'ajuntament, el post del Correllengua, i tot el q pugui.
I després d'aquesta etapa tant activa ( i les que vindran) us convido a llegir i reflexionar sobre la dita del dia d'avui, a veure que us sembla:

Que bonic és pensar que no ens cal esperar,
que podem començar ara mateix a canviar lentament el món!
Anne Frank (1929-1945)
Free counter and web stats