25 d’octubre 2007


Bé, abans us he explicat diferents coses sobre el Correllengua: DOS posts més abaix hi ha el programa d'actes. UN post més abaix us he posat la bona col.laboració de tothom i les dificultats que ens posa l'ajuntament.

Ara us vull fer una petita reflexió:

Ahir passejant pel poble vaig veure que el mateix dia que naltros fem el CORRELLENGUA, l'ajuntament organitza una altra cosa: Es diu LA FESTA DE LES CULTURES.

I allà es reuneixen el colectiu de pakistanesos, equatorians, marroquins, nigerians, .... entre altres. No sé on, per que si ho posa, està escrit en àrab i no l'entenc. També han fet uns rètols igual de bonics escrits en xinés, i altres idiomes. A nosaltres no ens han fet rètols. I només s'havien de fer en català. Potser volien que anèssim a fer el correllengua conjuntament amb aquests altres colectius?? "Vinga va, aquests que son catalans, doncs també a la festa de les cultures i així ja els tenim contents. " I a mi em sembla molt bé que cadascú faci la festa que vulgui, tots tenim dret, però m'emprenya , i molt, el diferent tracte que ens donen.

I ja veureu que vindran els nois del diari de Montcada i ens faran unes fotos i ens faran un article. I ja veureu com aquests nois també aniran a la festa de les cultures. I ja veureu com en el diari, la veu, ens posaran l'un al costat de l'altre. El correllengua, i al costat, la festa de les cultures aquesta, i ens donaran el mateix tractament. Per que per ells, la majoria d'aquest ajuntament, és tracta del mateix, unes manifestacions culturals diferents de la seva. I no se n'adonen que els diferents no som nosaltres, sino ells i tots els que celebren més el 12 d'octubre que l'11 de setembre. Ja ho veureu a la propera "VEU de Montcada".

Free counter and web stats