15 d’octubre 2007

EL BLOG DEL DIA


Primer Dia de l'Acció Blocaire


Milers de blocaires reivindiquen avui la importància de preservar el medi

El Blog Action Day (Dia de l'Acció Blocaire) és una iniciativa internacional que aspira a involucrar milers de blocaires de tot el món perquè, als blocs propis, hi parlin d'una mateixa qüestió. Per a aquesta primera vegada els organitzadors proposen als blocaires que escriguin algun apunt parlant de la importància de preservar el medi, des del seu punt de vista i de la seva experiència.
Els responsables de la iniciativa, tres internautes que treballen en el sector d'internet, insten, a més, a col·laborar econòmicament amb organitzacions ecologistes (per exemple, donant el sou d'avui a la causa ambientalista). El designi és que cada 15 d'octubre el Dia de l'Acció Blocaire proposi una reivindicació diferent. Qui vulgui participar-hi, en té prou d'enregistrar-s'hi des de la web de Blog Action, que és aquesta que us penjo aquí:

La web està en molts idiomes, no en català, però d'això també ens ocuparem.
I qué s'havia de fer? Doncs això:
Publica un post en tu blog que se relacione con un tema de tu elección que pertenezca al medio ambiente. Por ejemplo: Un blog acerca de dinero podría escribir acerca de cómo ahorrar dinero dentro del hogar usando ideas medioambientalistas y amigables. De modo similar un blog sobre la política podría examinar el peso de la política ambiental en el escenario político.
D'acord, la idea és fàcil i s'enten a la primera. Però, osti tú, ara mism és que no se m'acut res sobre el que escriure relacionat amb el medi ambient. Hmmmmm. Res. Porto un parell d'horetes donant voltes al cap i res. I és que jo soc bastant aixins quan escric: em surt i prou. O sigui que normalment no penso sobre qué escriuré ni qué diré. Em poso davant del teclat i senzillament van sortint les paraules, les idees (poques) , i escric. Després ho ordeno, ho arreglo i ho deixo una mica presentable. Moltes vegades no ho penjo i m'ho quedo per a mí. I avui, ves per on, doncs no sé qué dir-vos sobre el medi ambient. Us explicaria les típiques i tópiques coses que sempre es diuen, (ara aquí les podria posar, però no, valens?). De manera que he pensat que faré una cosa, us poso un enllaç a un blog que considero que és boníssim, fa molt temps que el segueixo, i a més, diuen totes les coses que potser jo us voldria dir i no sé com. I com a regal faré un conte. M'agraden els contes. I les rondalles i llegendes i tot aixós. De manera que em poso a escriure un post sobre el medi ambient en forma de conte. Ja arribarà. Una mica de temps. Mentrestant mireu això:
i sigueu bons!

1 Comments:

Blogger Francesc Mas i Castanyer said...

Hola,
No coneixia aquest bloc i avui m’he trobat la grata sorpresa de descobrir-lo i veure que recomanes ‘Amics arbres · Arbres amics’ i en parles tant bé.
Moltes gràcies per tot el que dius de nosaltres.
Esperem poder llegir ben aviat aquest conte sobre el medi ambient.
Salut.


No podem accedir a aquest bloc amb l’adreça:
http://latonteriadeldia.blogspot.com/
Si que ho podem fer entrada per entrada o posant:
http://www.latonteriadeldia.blogspot.com/

3:29 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats