12 de setembre 2007

L'HOMENATGE DEL DIA

Hola a toton! A l'espera de tenir les fotos oficials de l'acte d'homenatge del 11 de setembre, sí us puc oferir un parell de fotos dels rams de flors que vem entregar. I ja posats us puc explicar una mica com va nar l'acte institucional que va organitzar l'ajuntament de Montcada.
Per començar crec que va estar ben organitzat, suposo que amb els anys han agafat experiència i cada any ho saben fer millor. Però no entenc per que l'ajuntament contracta grallers i una banda de músics de fora del poble... qué no n'hi ha al poble?? Segurament si , però ells no es preocupen d'ajudar o col.laborar amb les entitats del poble. Per cert els grallers feien massa soroll i en canvi el quartet de música clàssica no s'escoltava, quasi millor per que em sembla que tampoc van tocar cap cançò catalana. AL pobre noi presentador no paraven de colar-se-li les entitats: quan anunciava una entrava una altra, ja no sabia com fer-ho.
El discurs de l'alcalde va ser bastant dolent. No entenc a cuento de qué ens va parlar de les obres del soterrament ( de la nacional i de la via) en un dia com el de la diada. Però clar, ell va a la seva bola, ell vol q se'l recordi com l'alcalde del soterrament i ja veureu com sempre sempre sempre fins el final del seu mandat ens ho anirà treient a cada discurset que faci.
Tampoc entenc la postura d'ERC, dels regidors, de no ser-hi presents. SI no voleu ser-hi per queixar-vos del que sigui... doncs no aneu. Que no vagi ningú. Però anar a fer el numeret de la pancarta (l'ajuntament sencer va estar nerviós fins que la van obrir i es veure el que posava), i voler sense poder intentar influir en l'acte... doncs no va enlloc. L'any vinent es tornarà a fer igual. Va estar molt ben pensat repartir estelades petites de paper, omplint la plaça d'estelades, com a resposta a l'incident de l'any passat amb l'estelada del Jordi.
I la presència dels regidors del PP, que ni canten l'himne, i la seva actitud arrogant i distant tampoc la entenc.
De manera que a ningú li agra da l'acte: Es podria fer diferent, si, es podria millorar, molt, es podria fer més digne, segur.
SI no ens agrada aquest acte institucional.... canviem-lo! Però ara per ara, és el que hi ha.



Free counter and web stats