03 de setembre 2007

LA FOTO DEL DIA

WOLA A TOTON!
Kin cap de setmana!! Entre concerts i festes d'aniversari no he parat gaire. Un altre concert dels "Amants" amb el mateix èxit de sempre. Aquest cop a Pineda, vaig tenir la impressió que tocaven més ràpid del normal, nusé, era una impressió. Al final ens vem assabentar que un dels violins (un d'ells) anava sueltu d'aigues majors.... je je. No sabem a quina hora va arribar a casa ni quantes parades va fer. Ràpid segur que hi va anar.
La festa d'aniversari del Dani, el Jordi i la Miriam, genial. Ens van agradar les fotos projectades a la paret, però també s'ha de reconeixer que no deixa de ser una putada que els amics comencin a passar fotos teves d'aquelles que no tens gaire ganes de tornar a veure i que sobretot serveixen per a que tothom es rigui una mica bastant de tú: Ep! les fotos de la borratxera aquella que vas lligar amb la més lletja del barri, la disfressa de gos de 4rt d'egb, la típica foto d'adolescent xulillo pentinat enrera amb acné a la cara, el piquillo amb un colega emulant el koeman i l'stoitxkov quan el barça va guanyar la copa d'europa, les fotos de la platja, en pilota picada quan tenies 3 anyets, i fotos similars, vem riure una estona.
Al final vem acabar al "cuervo" esmorzant. No tots, la Laura, l'Astrid i el Jordi es van clapar, i el Dani que feia estona que dormia es va despertar i va venir. No es volia perdre el seu "bocata de calamars" a quarts de vuit del matí.
No tinc fotos de la festa, encara, espero que la Laura o la Maite em passin alguna i ja us les penjaré. Oi que sí maques que em passareu alguna??
Però si he tingut temps per fer altres fotos, de llocs prou interessants per anar-hi. Nusé si les dues son de sales de festa o si les dues son de "menjars preparats". A vegades ens confonen amb el marketing. Valtros mateixos
Free counter and web stats