31 d’agost 2007

LA JUGUESCA DEL DIA

AIGUA AIGUA!!

Estimats tots, el passat 4 del 4 vem fer la darrera juguesca que encara està en vigor, vaja avui 31 d'agost, és el dia que venç. La juguesca deia el següent:

En el dia d'avui 4 del 4, quatre d'abril, els pantans de Catalunya estan al 38,2% de la seva capacitat. (Adjunto foto del diari "la Vanguardia" on consta aquesta dada. ) (i ja sabeu el q diuen, si la vanguardia diu q les vaques volen.... o que el mas serà el president doncs.....) La juguesca consisteix en dir quina quantitat d'aigua emmagetzemada tindran els pantans del nostre pais, Catalunya, el proper 31 d'Agost. Aquesta dada serà verificada amb la dada que publica "la Vanguardia" el mateix dia. Altres dades no valdran.

Jo he rebut els vostres mails amb les quantitats que creieu cada un de vosaltres. Us les adjunto aquí:
Antonio 32
Enric Piera 35
Juanito 42,6
Juli 56,28
MiquelÀngel 33,72
Noël 49,98
Toni+- 55
Xavi 42,57
XaviCosta 39

Ara podem comprovar quina és la capacitat actual dels pantans de Catalunya després de tots aquest mesos, i verifiquem quins de nosaltres han estat més encertats i quins no. Us recordo que aquest hivern ha estat molt suau però que aquest estiu, en canvi, ha plogut més del compte.
Demà us penjo el resultat de “la vanguardia”. Sort. Alea Jacta Est.

Us recordo a tots tots tots que el proper dimecres 12 de setembre anirem a dinar (a un lloc encara per determinar) i que allà mateix es farà la propera juguesca oberta a tothom que vulgui participar.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

UN SERVIDOR PRACTICAMENT HA CLAVAT EL RESULTAT, PER TANT EM CREC EN EL DRET DE DEMANAR L'APAT ACOMPANYAT AMB COPA DE McCALLAN, I MONTECRISTO DEL 5.
Apa siau!.

11:53 a. m.  
Anonymous Anònim said...

QUIN ÉS EL MARGE D'ERROR?...

7:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

hola! no hi ha marge d'error. la meitat que s'aproximi més al resultat tenen el dinar pagat. La meitat que s'allunyi més del resultat ..... ooooo.... han perdut i paguen el dinar als altres. Ara mism penjo els resultats.
xavi-e

10:47 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats