24 de juliol 2007

LA LLUM DEL DIA



Nit a les fosques a BCN.

Nit de festa a BCN!!!

A diversos punts de la ciutat s'han organitzat festes a la llum de les espelmes, a la llum de les torxes o al voltant del foc. Com si fós St. Joan, en una nit calurosa com la d'ahir, sense poder dormir per culpa dels aires condicionats parats, ofegats per la xafogor, sense TV, ni microones, ni llum a la peixera (que moltes vegades és més interessant que mirar la tele) ... doncs la millor opció era tirar-se al carrer a passejar, a vagarejar, a voltar, a buscar un oasi de fredor.

Dit i fet, punts i punts de llums d'espelmes a quasi tots els bars de moda. Molta gent de vacances. Molta gent amb ganes de xerrar sobre l'apagada. Música en viu, tots desendollats. Guitarres i tambors son els reis de la nit. Festes s.o.s-tenibles, amb absència de llum. Pintura fosforescent a la cara de la gent, a la roba, a les parets. Verd, rosa, blau. Uns llavis verds em van fer un petó. Veins picant olles, recordant les manis que feiem en contra de la guerra. Molta gent passejant a les fosques pels carrers tranquils. I molta poli també, fent de semafors ambulants i improvitzats. Molt bon rotllo. I molta indignació per una situació tercermundista a la q ens sotmeten les poques, minces, escases, insuficients inversions que els espanyols fan, un cop rera altre, i sense cap vergonya ni pudor, en el nostre pais. Estant aconseguint l'ofegament del nostre pais. Per que volem rodalies, si no hi haurà llum per a que funcionin els trenets de la Renfe??
De manera que al final demanes una caipirinha, sense gel of course, i una birreta, calenta per descomptat, i com no vols prendre res calent doncs acabes com tothom acabava, encenent un porret que t'ilumini el camí cap el cau, content, indignat i calorós. Bona nit! o no.
Free counter and web stats