06 de juliol 2007

LA DENÚNCIA DEL DIA

Això passava dissabte, l’Enric Piera i un servidor fèiem tertúlia a la terrassa de la gelateria del C/Bonasort cantonada Torrent, i tot d’una un soroll eixordador destroça els 5 minuts de relaxació que hom s’havia concedit. El soroll anà acompanyat d’una gran fumera, i el causant del tema va redoblar decibelis i contaminació per si algun dels transeünts no s’havia adonat que ell era allí amb el seu giny, inflat com un gripau aparca sobre la vorera, i talment com si fos l’indiana jons tragué la cadena piton com si fos un fuet i lliga l’objecte del seu orgull a un poste de farola.

Emulant al Xavi parets vaig treure el mòbil i aquí va la foto:

Si us hi fixeu bé el pobre propietari del Seat aparcat ho tindrà xungo, per entrar per la porta del conductor.

Us explico això, perquè vaig reflexionar un cop més que les nostres administracions, regnades pels polítics electes que votem, paguem i patim, patam, petem, patum, quan es posen a treballar, es dediquen a treure munts d’ordenances i reglaments, que llavors el publiquen al BOP, DOG, CHAU, o d’altres, on se’ns diu com cal lligar la bicicleta, com i a on fumar o no fumar, quins petards poden gaudir els nostres fills o ens cal suportar als veïns del fills de sa mare, com i de quina manera cal treure la bossa de deixalles, com i de quina manera es políticament correcte piropejar a la companya de feina, mentre que llavors no es posen els mínims mitjans per garantir que no m’empudegui el fum d’un altre, que el meu gual no estigui ocupat, que quan truco a les 3 de la matinada a la guàrdia urbana a l’altre costat de l’aparell algú m’escolti i respongui amb sentit comú i em faci sentir que esta allà per resoldre problemes del ciutadà.

Clar que l’administració no te la culpa de que existeixin torracollons carallots, el que passa és que el torracollons carallot aparca cada dia de cada dia i res no passa.

Però us passo un altre cas.
E ací una altra foto.

Aquest cotxe porta aparcat fa més de 2 anys (DOS) al C/ Renaixement 30 de Cerdanyola.
En el cercle blanc que hi ha en el parabrises, fa mesos s’hi llegia, quelcom que deia més o menys, senyor conductor si amb 15 dies no mou el cotxe li serà retirat per la grau al haver-se constatat que porta ací fa més de 6 mesos.

L’agent que posà l’avís, el deuen haver jubilat, ha estat assetjat per l’alzeimer, o ha perdut l’expedient. Aquest agent podria entrar a treballar a Hisenda i perdre el meu expedient?

Un altre:


C/Renaixement cantonada roma de Cerdanyola.

Un operari va tallar l’arbre per que la vorera era estreta i no permetia el pas dels vianants.
Ara els vianants carregats amb el carrito de la compra o el cotxet del nen poden saltar per sobre la soca i llavors esquivar el fanal.

Afortunadament el consistori pensa en que els vilatans mantenim la bona condició física!.

Deures del dia :

Quin problema li va sorgir al Cerdà quan en Marin no estava per la feina i va tardar en renyar-lo?

Apa siau.

Xavi Costa per LTDD.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Com que es pensava que el tallarien de seguida, el discurs el tenia escrit en castellà; al deixar-lo parlar més del que ell havia previst, doncs havia de fer traducció simultània, del que tenia escrit: en castellà al que deia: en català. I per això va deixar anar un barbarisme d'allò més divertit, si no recordo malament va dir fastidiant en lloc de fastiguejant... és correcte

marta de sabadell

2:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Quan la Marta ens visiti un dimecres, se li recompensara amb un pot d'olives

9:02 p. m.  
Anonymous Anònim said...

QUE ESPERES PER A POSAR LA PROXIMA JUGUESCA. la de l'Apanyo/ Barça?

4:15 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats