04 de juliol 2007

EL DUBTE DEL DIA


L'altre dia l'amic Toni +- i jo mism vem nar a inaugurar el nou "centre d'oci" de Montcada. El vem inaugurar nosaltres, perque realment no és normal que alló estigui obert i funcionant! Les voreres estan a mitges, les rampes sense asfaltar, les façanes tapades, sacs de ciment, runa, ferros, tanques de seguretat, i tota d'estris i material d'obra et pots trobar en un breu passeig per la zona. Ep! i ves amb ull, per que no hi ha cap mena de mesura de seguretat. Suposo que la pela és la pela i cal obrir el més aviat possible, un cop els establiments estiguin llestos, doncs a treballar, i l'exterior ja l'acabarem, al setembre, que ara fa calor. ( o potser és que venien les eleccions municipals i calia tallar més cintes abans d'hora?? )
Apart dels cines hi ha un munt d'establiments de restauració. En un d'ells, un que té el nom de la capital d'un pais centreuropeu, on vem sopar, vem veure aquest rètol: si cliqueu a sobre es farà més gran.
En l'interior diu: "elaboració pròpia productes carnis i embotits". I vem tenir el dubte: es diu CARNIS o CARNICS ?? A vore si alguna de les vostres ments més ilustrades que les nostres ens pot ajudar a sortir del dubte. Naltros ja vem triar una opció.
Gràcies bloggers!

2 Comments:

Blogger Guillem said...

Em sap greu aixafar-vos la guitarra, però em sembla recordar que "productes carnis" és la opció correcta.
Però això no fa que sigui immoral, antiètic i alegal obrir un centre comercial en tan precàries condicions. Realment, l'euro és l'euro (que hauríem de dir ara, per actualitzar el refranyer). I si a més se'n pot treure rendivilitat política...
De totes maneres, ja que ho teniu a mà, aprofiteu-ho, que al Viena fan uns entrapans de p... m... (p.ex. l'Alpí, el Joff o el Cebapcice).
Que aprofiti!

2:51 p. m.  
Anonymous Anònim said...

com diu el company guillem:

carni càrnia [del ll. carneus, -a, -um, íd.] (adj)

1 De carn.

2 Relatiu o pertanyent a la carn.

3 Del color de la carn.


cada dia aprenem coses noves... i sort en tenim!
jrc

9:26 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats