21 de juny 2007

LA MÚSICA DEL DIA

Wola a toton!



Avui comença l'estiu. Avui també és el dia Internacional de la música, i per això moltes ciutats celebren avui la Festa de la música. Tot tipus d'actes i de músiques ompliran els carrers i diversos centres i associacions culturals d'arreu dels pobles i ciutats. Segur que ben aprop vostre es fa alguna cosa. A barcelona hi ha molts actes que podeu consultar en aquesta web: http://www.bcn.es/festadelamusica/

Però segur que el vostre ajuntament o associació cultural preferida n'ha organitzat algun acte.

A l'ABI es fa alguna cosa?? Doncs no ho sé. Em sembla que hi ha assaig dels NIKERIENDO, un dels grups de música residents, trobada de l'Agrupament Escolta EL Turó, assaig del grup de teatre TEATRAC (el proper dia 1 de juliol estrenen obra!!) i reunió del nucli local de la CAL, però no hi ha cap acte directament relacionat amb el dia de la Música. A veure si per l'any vinent n'organitzen alguna.

Avui també hi hauria d'haver el vostre programa favorit de música: AQUALUNG.

Però avui no el farem. La setmana pasada vem tancar la temporada, ara us haureu d'esperar fins setembre per tornar a escoltar les músiques d'arreu del mon que us posem. Ahir MONTCADA RADIO va fer una petita festa celebració amb tots els col.laboradors de la radio. AQUALUNG vem fer una séria de demandes per intentar que l'any vinent el programa sigui molt millor. Per exemple: ens cal que un tècnic ens ensenyi a fer servir perfectament tot els aparells que tenim, com es fan les connexions telefóniques, una connexió oberta a internet, un canvi d'horari, que es penjin els programes, entre altres , vaja, ja veieu, un munt de coses que milloraran molt el prograqma de cara a l'any vinent.

Per celebrar la temporada avui, questa nit, el Juli i jo mism, no fem el programa doncs marxem de concert. Cada dijous hem fet el programa però avui fallarem. Cada dijous ens hem perdut un munt de concerts, però avui no ho farem. És el nostre autopremi.

Marxem de concert a veure.................................

DEMÀ LA RESPOSTA!!











i mentrestant us deixo amb un petit video de música de la que no posem a AQUALUNG, gran tema nu. 1 a les llistes dance, gaudiu-lo. EL video una mica més abaix, en el següent post
Free counter and web stats