18 de juny 2007

EL SANT DEL DIA


Dimecres passat va ser St. Antoni. I aquí us ensenyo a dos. L'Antonio i el Toni. Sopant després del partit de futbol de dimecres passat. Ens van convidar a cava, els vem felicitar i els ho vem agraïr. El Toni també va portar el pot d'olives per fer efectiu el pagament de la darrera juguesca, si home, la que hi ha una mica més abaix d'aquest blog, on diu que tenen a veure el cul d'un cavall amb els cohets de la NASA. Doncs bé el XaviC la va endevinar i el Toni va portar el pot d'olives que ens vem menjar entre tots molt contents i a la seva salut. FELICITATS!!
Per cert, dimecres passat es va fer una altre juguesca:
La comarca del Pla de l'Estany es va escindir d'una altra: el Gironés o la Garrotxa??
En Jordi Sase diu Gironés i en Joan diu Garrotxa. Quí té raó??
Quí portarà les olives dimecres vinent??
En breu la resposta penjada aquí!! Afegiu el vostre comentari.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

La veritat es que tant l'altre antoni cm jo, més que celebrar el sant, sembla que ens estan comunicant que ens acomiaden de l'empresa o que la poli ens acaba d'enxampar en una malifeta i ens cauran deu anys de presó.
Ho deixarem en que anavem molt beguts i estem com fent esforços per entendre algun rollo de les comarques que els altres estaven explicant i que nosaltres no podiem coordinar per que se'ns movia tot el cap per dintre, però feïem cara seriosa perque no es notès. Logicament estem els dos callats per que per dir que "Jo crec que la comadca de Banyoles em zdembla que edta al Valles Jussa o al Baix Sobira o jo que se", es millor no fer el ridicul i en tot cas pensar, si un es capaç de sumar, quant li costara la broma de convidar a cava i a veure com fer per que pagui l'altre Antonio.
toni-aa

3:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats