20 de juny 2007

LA ENTITAT DEL DIA

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de la creació d’una nova entitat al nostre poble: la CAL Montcada i Reixac.

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) va néixer el 23 d’abril del 1996, impulsada per la societat civil, amb la ferma voluntat d’articular una organització autocentrada i arrelada al territori, amb un objectiu clar: el treball per l’assoliment de la plena normalització lingüística, cultural i nacional.
Així doncs, al cap de més de 10 anys de vida, la CAL s’ha convertit en una organització formada per persones i entitats, distribuïdes arreu dels Països Catalans, on al llarg d’aquests anys s’han donat conjuntures que han permès fer-hi més activitats i consolidar-hi nuclis actius. Tanmateix, la CAL segueix fidel als seus objectius d’assolir una plena implantació arreu del territori nacional, tot cercant la màxima voluntat de treballar coordinadament i teixint complicitats amb totes les entitats i organitzacions del territori. És amb aquesta finalitat que hem impulsat la formació del nucli local de la CAL a casa nostra.

Ens adrecem a vosaltres amb la voluntat que participeu als actes que organitzarem, dels quals us anirem informant, el primer i el principal dels quals és, a la tardor, el Correllengua.

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.

El nostre local social es troba a l’Ateneu Domingo Fins, espai que ens cedeix l’ABI, entitat impulsora de la iniciativa. www.abimontcada.org o abi.montcada.cat




Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer a través del nostre correu electrònic: montcada@cal.cat
O bé al nostre domicili: Ateneu Domingo Fins, al carrer Colom, 5.
La nostra web és www.cal.cat, a l’apartat de nuclis cliqueu sobre Montcada i Reixac.

Esperem que aquesta iniciativa sigui el punt de partida de diverses col.laboracions amb vosaltres que ens permetin treballar en projectes i campanyes pròpies d’acord amb les problemàtiques i necessitats del nostre poble.

Atentament,

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

FALTA GENT A LA FOTO!!
OI??

2:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

FALTA GENT A LA FOTO!!
OI??

2:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

FALTA GENT A LA FOTO!!
OI??

2:04 p. m.  
Blogger XAVI-E said...

hola! QUE SI QUE SI!!
falta gent per que en el moment q es va fer hi havia la gent que hi havia. Com a mínim falten la judit i el xavi. COM A MÍNIM!
Esperem ser molts més d'aquí ben poc temps!

2:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tius, tius, estic emocionat, finalment ho estic aconseguint,es fer país, fer coses, en comptes de queixar-me, a més, he tingut la sort de trobar un grapat de companys força engrescadors.
Vinga una abraçada !!!!

7:36 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats