19 de juny 2007

EL BOICOT DEL DIA

Estimats amics:

Potser algú ha vist alguna vegada unes samarretes que diuen: "Imagines que hi ha una guerra, i no anem ningú??.

Per altra banda, sempre he sentit que tindriem molt que aprendre del nostres veïns de França.

Doncs, potser és veritat. Potser tindriem que aprendre algunes de les maneres de fer que tenen, i pensar que no tot en el món és una utopía.

Una manera seria seguir l'exemple dels habitants d'un poble de França anomenat Chemery-les-Faulquemont, aprop de Boulay. En aquest municipi, el govern francés vol instal·lar un parc eòl·lic en un terreny considerat parc natural, i que han fet?? BOICOT.
Han boicotejat la primera ronda de les eleccions legislatives, possant-se d'acord tots els habitants del municipi (aproximadament 250), i negant-se a exercir el seu dret a vot.

Potser és una tonteria??, potser. Però el cert és que això, amb una mica més de difussió, podria arribar a mobilitzar amb aquest petit detall a milers de persones, i fer repensar-se als polítics algunes de les seves accions.

La nota negativa, la posa un únic llest o despistat, que va anar a votar pel partit Lluita Obrera, donant la majoría absoluta a aquest partit, per un 100% dels vots escrutats. Al final, l'abstenció d'aquest municipi va ser del 99,6%, tot un éxit.

NOËL
Free counter and web stats