18 de juny 2007

LA COHERÈNCIA DEL DIA

L'altre dia un membre important de CiU de Montcada m'explicava que recolzarien la llista més votada al poble, en aquest cas la llista del PSC, per coherencia política. Cosa que no fa el PSC i per això ells, malgrat ser la llista més votada a la Generalitat, doncs no tenen al MAS com a president de la Gene.
Doncs escolta, en aquests 23 municipis CiU no ha respectat la llista més votada: L'Arboç, Banyeres del Penedés, Els Pallaresos, Ponts de Molins, la Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Blanes, Hostalets de Pierola, Castellbell i el Vilar, Collbató, Tiana, Cerdanyola, Palau-Solità i Plegamans, La Roca, Sant Celoni, La Seu d'Urgell, Vielha i Roquetes i Vilaller.

Clar que el PSC tampoc pot dir res, doncs també ha fet pactes per governar sense respectar la llista més votada. A Montornés han pactat Ciu, Psc i PP per tal que no mani la llista més votada: ICV. I a La Granada (Alt PEnedés) CiU i PSC també han pactat per manar ells i no la llista més votada.
I com han de rebre tots a Vilaller Ciu ha recolzat i donat el govern a l'alcalde d'ERC, imputat per la fiscalia en un cas de corrupció urbanística.
Per que ERC i PSC també han pactat a la Diputació de Lleida i Girona, Solsona, Manresa, Ripoll, Roses, sense respectar la llista més votada.

O sigui que, en resum, les paraules Coherencia i Politica queda clar que no lliguen.

1 Comments:

Blogger Noël said...

Estimat XAVI-E:

El diccionari Pompeu Fabra de la llengua catalana, diu que coherència es actuar d'acord amb el pensament. El "diccionario de la Real Academia de la Lengua", com es més gros i val més diners, (a més, el Madrid a guanyat la lliga), es més extens en la seva explicació, diu que "coheréncia es la actitud lógica y consecuente con una posición anterior".

En qualsevol cas, crec que coherència i política van molt lligats, es més, tots els polítics són molt coherents. Tots i cada un d'ells, tenen com a objectiu principal, tenir el màxim de poder que la situació els permeti, ja sigui a curt o mitjà plaç. Si poden ser alcaldes, regidors, consellers, ministres, o presidents... no es comformaràn amb un petit paper a la oposició. I només agafaràn aquest rol, si pensen que amb aquella postura, en un determinat temps, això els hi repercutirà en més vots, es a dir, més poder. Aquí hi ha una gran coherència.

Cada quatre anys, milers de cadires queden sense cul durant uns dies, és el moment de recollir els fruits de la coherència acumulada en aquest temps. Tot i que, com cada cop és més evident, a la gent, se li bufa bastant la coherència, les cadires i la política.

Salut i força!!

10:22 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats