08 de juliol 2007

L'IMPERI DEL DIA

Wola a toton:

Llegeixo al diari :

Un executiu paga 5,5 milions pel poble aranès de Montgarri
1. • Un alt càrrec de Vitaldent compra l'aldea abandonada i 220 hectàrees més.
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=414170&idseccio_PK=1021&h=

i vaig pensar.... caram! molta pasta per un conjunt de runes i pedres.
I d'aleshores ençà m'he fixat en els VITALDENTS que he anat trobant i en tots hi ha una cosa curiosa..... com podeu veure tots estan en obres, enmig de runes, pedres o similars.
Clar! la lògica és aplastant i la deducció que se'n segueix és força evident, no?
Home, jo el primer que vaig pensar és que el senyor aquest montarà un VITALDENT gegant a MONTGARRI, on tota Catalunya podrà (haurà) d'anar per arreglar-se les dentetes. Es podran fer marxes, com la típica Marxa a Montserrat: Ara serà la Marxa a peu a VITALGARRI, o enlloc d'anar a Port Aventura la gent anirà a PORT DENTAL, a fer-se unes divertides netejes de boca amb un dentista disfressat de paiaso i si vols passar por et treuran queixals sense anestesia. A l'hivern els esquiadors pijos de Baqueira podran arribar esquiant i es faran un tractament per blanquejar-se les dents i, al sortir, ho podran comparar amb la neu de l'entorn: Aiii, osea, borja, yo me he puesto blanco Tuc de Beret y tú, blanco Muntanyó d'Àrreu. Osea me gusta mas mas y mas el mio. lo juro por snoopy.
I si vols emocions fortes, tipus esports d'aventura, i per estar a la moda, et faran unes remodelacions de la boca brutals, esmolant-te els canins imitant les muntanyes de les contrades, com el tuc de la Llança o els queixals com el Cap de Baqueira.
I això serà només el començament de l'imperi dental!!

FOTO: Vitaldent de Montcada, envoltat d'obres.



FOTO: Vitaldent de Sabadell. La façana es cau.











FOTO 3: Vitaldent Poblenou de BCN.
Free counter and web stats